Vil I hellere rejse med fly eller tog ?

 

Vi arrangerer gerne flyrejser og sørger for afhentning i lufthavnen. Kontakt os med jeres ønsker og oplys os om hvilken lufthavn i Danmark, der foretrækkes, hvilke begrænsninger, der evt. er mht. rejsens start og afslutning, og så går vi på jagt hos de forskellige flyselskaber efter nogle gode rejseforbindelser til overkommelige priser.

Tilsvarende vil vi naturligvis også gerne arrangere transport med tog, hvis det er jeres foretrukne rejsemiddel – her skal vi vide, hvilken station I ønsker at rejse fra.

Og det gælder både, hvis I er et par, en familie – eller en mindre eller større gruppe!

Slå på tråden eller send os en mail – eller udfyld formularen – tryk her

 

Eller måske I hellere selv vil køre ned til sneen?

 

På oversigten over alle afgange er priserne inkl. transport i hhv. kabinebus, hotelbus eller hvilebus – og kørselv-rabatten varierer derfor temmelig meget – ift. Kabinebussen er det typisk 1.400, men spørg.

Bemærk, at børnerabatten halveres, da en del af børnerabatten gives på transporten.

Når I ankommer til destinationen byder guiderne velkommen, og derefter er I naturligvis lige så velkommen på pistevisningerne og guidernes øvrige program dernede.

I får oplyst en adresse eller koordinater til gps’en – og har I ikke en gps, sender vi gerne en udførlig kørselsvejledning!

 

Andre destinationer og rejsedage

 

Ved både kørselv, fly og tog kan vi tilbyde andre rejseperioder – og også andre destinationer – dog bliver det mere på egen hånd, da vi normalt kun har guider i Zillertal og Canazei. I får et dansk nødnummer, som er døgnåbent hele sæsonen, så vi kan hjælpe, hvis nu …

Slå på tråden eller send os en mail – eller udfyld formularen – tryk her

Top