Grupperejser

Få en skræddersyet skiferie,
der passer til netop jeres behov.

Hvornår er vi en gruppe?

Vi laver mange forskellige former for grupperejser. Det kan være til skoleklasser, hele skoler, idrætsforeninger, flokken af gode venner, firmaer, ERFA-grupper, loger, personaleforeninger, skiklubber, trosfællesskaber m.m.

 

Nogle grupper vælger de ture, de finder i vores almindelige udvalg. Og her er den eneste forskel på deres rejse og ”almindelige” gæsters rejse blot, at de er flere samrejsende. Og dermed er der flere deltagere at holde styr på.

Andre grupper ønsker at sammensætte turen, så den bliver helt speciel. De ønsker at have deres egen bus, bo et sted, hvor der ikke bor andre end deres gruppe, have deres egen guide, deres eget program etc. Eller de ønsker rutefly til at bringe sig frem og tilbage – eller tog. Variationerne er mange – vi er friske på de fleste!

På jeres præmisser

Grupperejsernes varighed kan variere meget. Nogle grupper ønsker kun få dage på ski, og andre ønsker en hel uge. Kombinationsmulighederne er mange.

 

Grundlæggende gør vi det, at vi under første samtale med gruppelederen stiller en masse spørgsmål om, hvad man forventer sig af – og kunne tænke sig på – ferien. Og en sådan indledende snak kan godt tage lidt tid. For der er rigtig mange måder at gøre det meste på. Og skal vi have muligheden for at finde det helt rigtige til jer, er det også vigtigt for os at kende spillereglerne.

 

Vi har tidligere arrangeret grupperejser til bl.a. Zillertal, Canazei, Sölden, Tignes og Val Gardena – med alt fra hyggelige, små morgenmadshoteller til de største 5-stjernede luksushoteller.

I sikre hænder

Ud fra jeres ønsker, vores erfaring, muligheder samt kendskab til destinationer, bosteder og transportformer vil vi forsøge at sammensætte vores bud på, hvordan vi får lavet den helt rigtige rejse til jer og jeres gruppe. Og sammen får vi de sidste detaljer på plads. Vi sørger for, at det hele bliver gjort så let for gruppelederen som muligt

 

Normalt vil der være en masse snak frem og tilbage under forløbet, om hvordan vi bedst muligt får fundet frem til det, I ønsker. Og når deltagerne så begynder at stille snedige spørgsmål til gruppelederen, så er vi også der klar til at hjælpe.

 

Så kontakt os og hør nærmere om vores grupperejser!

Kontakt os og hør nærmere om dine muligheder

Skriv gerne så mange informationer som muligt – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du er naturligvis også velkommen til at ringe på tlf. 86 11 09 11 eller mail info@ostergaard-rejser.dk

Navn

Email

Telefonnummer

Besked

Top