VandreZiller11
VandreZiller10
VandreZiller03

Vandretur i Zillertal august 2019

Nyd den smukke natur og friske bjergluft – nu også i august!

 

Vi har allieret os med en meget erfaren vandrer, som mange af vore gamle gæster kender, nemlig Peter (chauffør hos Jumbus, Hotelbus A og E). Gennem menge år har Peter stået for en årlig vandretur i Zillertal, og vi har nu fået mulighed for at tilbyde pladser på årets tur.


Ta’ med og få en anderledes naturoplevelse i godt selskab.

 

Hver dag er der planlagt to ruter i forskellige sværhedsgrader typisk med 200-800 højdemeter, så der er noget for enhver, og inden der serveres aftensmad mødes vi til “aftervandring” – nok lidt mere roligt end vinter-afterski på Krockalm – men med mulighed for lidt hygge og samtidig informeres om næste dags vandreture.

Rejsen til Zillertal

Bussen starter meget tidligt fredag morgen i Aarhus, og der er mulighed for opsamling i bl.a. Vejle, Kolding og Rødekro – og ellers efter aftale – og sidst på eftermiddagen er der ankomst til Hotel Weisses Lamm i Sydtyskland, hvor der er halvpension, startende med aftensmad.

Næste dag foregår vandreturen i Sydtyskland/Østrig – vi prøver at rette ind efter vejret – og sidst på eftermiddagen fortsætter bussen til Zillertal med indkvartering på Ferienhotel Neuwirt i Schwendau mellem Zell am Ziller og Mayrhofen. Vi starter med aftensmad, og der er 6 overnatninger med halvpension.

De næste fem dage byder på fire dage med vandreture og en dag med kombineret udflugt og vandretur. Sidste dag er der indlagt en halvdags vandretur, inden bussen starter hjemrejsen midt på eftermiddagen – hjemkomst tidligt lørdag morgen.

Afgang og pris

Afgang fredag 10. august – Hjemkomst lørdag 18. august 2018

Transport fra Danmark til Zillertal i luksus siddebus t/r.

På udrejsen serveres lidt morgenmad og en let frokost i bussen. Hjemad en let aftensmad og morgenkaffe med en “klemme”/franskbrød.

Syv nætter med halvpension, den ene aften er der festmenu med musik.

Masser af program og service.

Personpris i dobbeltværelse: 5.300,-

Enkeltværelsestillæg: +500,-

Desuden skal der påregnes op til ca. 25 Euro i lokale udgifter til hyttetaxi/vejafgift.

 

Relevante hjemmesider:

www.weisseslamm-allersberg.de

www.ferienhotel-neuwirt.at

VandreZiller02
VandreZiller08
VandreZiller07

Vi sidder klar til at svare på spørgsmål!

Kontakt os på (+45) 86 11 09 11 eller info@ostergaard-rejser.dk

Top