Igen i år arrangerer vi “specialture” i uge 7

Udover rejserne, du finder her, arrangerer vi hellere end gerne en skræddersyet skiferie til jer!

Få uforpligtende tilbud her

Italien uge 7

Oplev verdens største sammenhængende skiområde i uge 7 med Østergaard Rejser. Vi har rejser med både hotelbus, siddebus og fly. Du kan naturligvis også køre selv.

I Canazei arrangerer vi stort set hver dag (gratis) pistevisninger/heldagsture i det kæmpestore skiområde, så du får mulighed for at stå på nye piste hver eneste dag. Om aftenen er du mere end velkommen til at deltage i vores spisearrangementer, hvor vi besøger byens forskellige restauranter.

Uge 7 til Canazei – med direkte fly fra Billund

Vi har til uge 7 reserveret et stort antal flysæder fra Billund til Italien. Fra lufthavnen i Italien indsætter vi derfor egen transferbus til at køre jer det sidste stykke til Canazei.

Afgang fra Billund: Lørdag 11/2 kl. 10:50
Hjemkomst: Lørdag 18/2 kl. 15:15
Antal skidage: 6

Pris: Afhænger af indkvartering 

Se bud på indkvartering

Uge 7 til Canazei – med bus (eller kør-selv)

Begge hotelbusser til Canazei er desværre allerede udsolgt i uge 7. Til gengæld kan du komme med hvilebus, hvor sædet kan lænes tilbage.

Når du tager bussen, får du hele 8 dage på ski. Afgang fra både Jylland, Sjælland og Fyn.

Afgang fra DK: Fredag 10/2
Hjemkomst: Søndag 19/2
Antal skidage: 8

Pris: Afhænger af indkvartering 

Se bud på indkvartering

Østrig uge 7

Turene til Østrig er endnu på trapperne!

1
2
3
4
5
6

Uforpligtende tilbud på skiferie

Vi har mere end 35 års erfaring med at arrangere skirejser, så du er i sikre hænder hos os. Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på jeres kommende skiferie - udfyld blot formularen eller send en mail/ring til os!

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.