Kabinebus
Transport
6 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Wildschönau
Rejsemål

Lørdag 08/02 til lørdag 15/2. 

I vinterferien byder vi på denne tur fra lørdag til lørdag med 6 skidage. Indkvartering på Hotel Fertinghof i Oberau. Se kort under billeder.

Kabinebussen starter i Aarhus (Viby) kl. 14.30 og samler op ned langs E45. I Sønderjylland kommer cateringfirmaet med den bestilte mad, og efter en hyggelig aften ved bordene i bussen holdes der natpause, hvorefter kabinerne er slået om til flade madrasser – god nat!

Næste morgen lidt inde i Østrig holdes der morgenpause, og mens der børstes tænder, bliver kabinerne igen slået om, og vi kører det sidste stykke frem til hotellet, hvor morgenmaden står klar – hvis vi er tidligt på den, så køres der direkte frem til hotellet.

Hjemrejsen – til den tid – starter efter en fuld skidag, og der er bademulighed på hotellet inden aftensmaden, som også er med i prisen.

 

 

INDKVARTERING Hotel Fertinghof i Oberau
TRANSPORT Kabinebus
HVAD ER MED I PRISEN?
Kabinebus t/r
Hotel med halvpension
Guideservice
IKKE INKLUDERET I PRISEN
Skipas
Børnerabatter
Enkeltværelse

Prisen er baseret på min. 2 personer, der bor på samme værelse. Ønskes enkeltværelse tillægges mindre gebyr (kontakt os for at høre nærmere).

 

Priser

Grundpris (inkl. halvpension) 5.190,-
Unge, 2001-03 -300,-
Børn, 2004-13 -600,-
Småbørn, født 2014- -1.000,-
Kørselv-rabat -1.500,-

Spar 600,- hvis du blot ønsker siddeplads i bussen frem for Kabinebus

 

Skipaspriser 

Skipas 6 dage SkiJuvel Superski
Voksen 1.880,- 2.205,-
Unge, 2001-03 1.510,- 1.660,-
Børn, 2004-13 950,- 1.110,-
Småbørn, 2014- Gratis Gratis

Hotel Fertinghof

Indkvartering foregår med halvpension startende med morgenmad på ankomstdagen og sluttende med aftensmad på hjemrejsedagen.

Hotel Fertinghof ligger kun 20 meter fra skibusstoppestedet, hvorfra man på ca. 10 min. kan komme til Niederau-Markbachjoch og Schatzberg. Desuden er der 2 korte piste med slæbelift blot 200 meter fra hotellet – disse kan også frit benyttes.

På ski i SkiJuwel-området

49 lifte – 149 km piste

SkiJuwel består af tre skiområder: Niederau, Auffach-Alpbachtal og Reith, med en god blanding af blå, røde og sorte piste, så der er noget for alle – se kortet under Billeder.

Klik på pistekortet i faneblade “billeder” og se SkiJuwel i stor størrelse – hotellet er markeret med en gul “klat”.

Man kan også vælge skipasset SuperSki, som desuden dækker Westendorf og hele Wilderkaiser-området, som er et af Østrigs største sammenhængende skiområder med 91 lifte og 279 km piste – også hertil kører der skibus. Pistekortet findes under Billeder.

Hvad er Kabinebus?

Kabinebussen er en oplagt transportform, hvis du ønsker komfort til en overkommelig pris. Nyd et glas vin til aftensmaden serveret af vore stewardesser, mens du sidder ved et 4-personers bord og måske senere tager et spil kort. I vore kabinebusser sidder alle ved borde, og ved natpausen “trylles” sæderne om til helt flade madrasser, så det bliver muligt at ligge ned og sove om natten.

Morgenmaden nydes i bussen inden ankomst på destinationen, og morgenmaden er med i prisen – også på hjemrejsen. Den forudbestilte aftensmad serveres også i bussen under kørslen begge veje – effektiv transport og mest muligt skitid!

Alle sidder ved borde

Om dagen sidder alle ved store borde

Servering undervejs

Nyd en kold øl serveret af vores stewardesse

Kom veludhvilet frem

Om natten “forvandles” bordene til senge

Book/forespørg rejse

Udfyld så mange informationer som muligt – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon

Adresse

Postnummer og by

Antal voksne

Antal børn

Hvor gamle er børnene?

Fulde navne på alle deltagere

Specielle ønsker

Bemærk: Dette er en forespørgsel på rejsen og dermed ikke en bindende booking.