Siddebus
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Zillertal
Rejsemål

Velkommen til Zillertal i uge 5

I uge 5 har vi en smuttur til Zillertal med siddebus, hvor du får 4 dage på ski.

Afgang fra DK: Fredag 27/1 
Hjemkomst: Onsdag 1/2

Siddebus t/r
4 skidage
Adgang til alle skiområderne

Vil du hellere med Hotelbus?
Vi har smutture i slutningen af sæsonen til Zillertal med Hotelbus

 


 

Hvor skal vi bo?

Zillertal er en lang dal bestående af en række mindre byer og 3-4 større skiområder. Vi har arrangeret rejser til Zillertal i mere end 30 år, så vi kender om nogen til de mange muligheder.

Om I vil bo i den større by Mayrhofen eller på et mindre pensionat er helt op til jer – ud fra jeres ønsker finder vi den bedste indkvartering.

Mayrhofen:
Mayrhofen er den største by i Zillertal. Det er derfor her de fleste restauranter, butikker osv. ligger. Fra byen er der adgang til to skiområder: Penken og Ahorn. Ahorn er et mindre område, der er godt til nybegynderen, mens Ahorn er det primære og samtidig det næststørste i Zillertal. Man kan desuden tage skibussen til Hintertux, der er den eneste gletsjer i Østrig, der har åben for skiløb 365 dage om året. På hovedgaden i Mayrhofen finder du en række gode afterskisteder – eksempelvis Brückenstadl og Icebar.

Hippach/Ramsau:
Placeringen er ideel, hvis I vil stå på ski i både Mayrhofen og Zell, da der går skibusser til begge områder. Desuden kan man tage lokaltoget til Kaltenbach, hvis også det område skal udforskes. Der er ikke så meget by i Ramsau – til gengæld er det et knudepunkt, når man vil til de forskellige skiområder.

Zell am Ziller
Zell am Ziller er kendt for sit store skiområde, Zillertal Arena. Der tale om en mindre østrigsk by med en række restauranter og sportsbutikker. En ganske kort tur med skibussen bringer jer til liften, der går op i Zillertal Arena – det største skiområde i Zillertal. Fra togstationen i Zell kan man desuden hoppe på det gratis lokaltog til Kaltenbach, hvis man en af dagene vil stå på ski der. Afterski i bunden af liften på Krocha Alm.

Kaltenbach
Kaltenbach er en af de første byer, man kommer til, når man kører ind i Zillertal. Byen byder på et super fint skiområde, hvor du nemt kan bruge et par dage. Desuden en række afterskisteder i bunden af pisten med høj musik og kolde øl.


 

Skiløbet

Skipasset giver adgang til alle skiområderne i Zillertal. Desuden fri adgang til skibus og lokaltog, så hvis I vil prøve et par forskellige skiområder i løbet af dagene, er der rig mulighed for det!

Læs mere om Zillertal her

 


 

1
2
3
4

Book/forespørg på rejse til Zillertal uge 5