Kabinebus
Transport
6 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Axamer Lizum
Rejsemål

Oplev Axamer Lizum i Østrig i nytåret med 6 dage på ski – og bo med halvpension på “ski in, ski out”-hotel

Afgang fra DK: Søndag 27/12-2020
Hjemkomst DK: Søndag 03/01-2021
Sidder du på en tlf? Så se priser i bunden af siden.

 

I nytåret har vi denne “skæve” afgang fra søndag til søndag med 6 skidage og hjemkomst 3. januar.
Kabinebussen starter i Aarhus (Viby) kl. 14.30 og samler op ned langs E45. I Sønderjylland kommer cateringfirmaet med den bestilte mad, og efter en hyggelig aften ved bordene i bussen holdes der natpause, hvorefter kabinerne er slået om til flade madrasser – god nat!

Næste morgen lidt inde i Østrig holdes der morgenpause, og mens der børstes tænder, bliver kabinerne igen slået om, og vi kører det sidste stykke frem til hotellet, mens der serveres morgenmaden i bussen – og vi er klar til at komme på ski!

 

Hvor ligger hotellet?

Hotellet hedder Olympia og ligger direkte på pisten i 1580 meters højde – så her er chancen for ægte ski-in / ski-out. Alle værelser har eget badeværelse og satellit-tv, og der er på hotellet desuden flere opholdsrum. Det er ikke et luksushotel, men tingene er i orden.

Indkvartering foregår med halvpension med stor morgenmadsbuffet og tilsvarende buffet om aftenen. Frokosten klares i en af hytterne i skiområdet. Inden ankomst serveres morgenmad i bussen, og aftensmaden på hjemrejsedagen serveres i bussen på vej hjemad – der bliver hos guiderne mulighed for at bestille (og betale) en pizza, pasta eller salat – og så serveres der desuden morgenmad i bussen før hjemkomst søndag formiddag.

 

 

 

 

Rejs med Kabinebus til Axamer Lizum

Turen foregår med Kabinebussen. Bussen kører fra DK søndag eftermiddag (27. december 2020) og ankommer tidligt om morgenen den efterfølgende dag, hvorefter der er mulighed for skiløb. Efter 6 dage på ski kører bussen retur mod DK. I Kabinebussen har alle et sæde ved et bord. Om aftenen slår chaufføren sædet om, så det bliver til en flad madras – du ankommer dermed udhvilet til Østrig. Til morgenpausen slår chaufføren igen sæderne om, så det nu er muligt at sidde ved bordet igen. Herefter serveres morgenmaden, der er inkl. i priserne. Aftensmaden på udturen bestilles hjemmefra og kommer på ved grænsen, hvorefter den serveres under kørslen gennem Tyskland.

 

 

Læs mere om Kabinebussen

 

 

Axamer Lizum – østrigsk charme og idyl tæt på Innsbruck

Axamer Lizum ligger ikke langt fra Innsbruck. Så her kan man tage på udflugt til, hvis benene en dag trænger til pause.

Området lagde pister til ved kvindernes alpine konkurrencer ved OL i Innsbruck i 1976 – og også allerede i 1964 var der OL i området.

Axamer Lizum er ekstrem snesikker pga. den høje beliggenhed samtidig med, at 75 % af pisterne i Axamer Lizum er dækket af snekanoner.

Området er for alle, om det er børnefamilier, nybegyndere, eksperter eller snowboardere. Der er pister i alle niveauer og en stor snowboardpark til de interesserede (og desuden gode muligheder for offpiste). For snowboardere er der 140 meter half-pipe samt diverse hop og forhindringer.

Og hvis dagene ikke er lange nok, så er der også en oplyst kælkebane.
Skipasset er billigt, så mange vil nok vælge det lidt dyrere, men også større skipas, der dækker Götzens, hvor der er direkte adgang fra Axamer Lizum (hjemad kører der gratis skibus).
Hvis der er interesse for det sætter vi et par dage Kabinebussen ind (gratis) og kører fx til gletsjeren i Stubaital. Det kræver dog enten et dagskort eller det store Ski + City skipas (som samtidig giver adgang til over 10 andre skiområder foruden rabat på oplevelser i Innsbruck, som kun ligger 15 km fra hotellet).

 

Afgange/priser

Priserne nedenfor er inkl.:

  • Transport t/r i kabinebus
  • Morgenmad i bussen t/r
  • Hotelophold
  • Morgen- og aftensmad på hotellet
  • Guideservice

Prisliste (afgang 27/12-2020, hjemkomst 03-01-2021)

Voksne 4.590,-
Unge, født 2002-2004 4.290,-
Børn, født 2005-2014 3.790,-
Småbørn, født 2015-> 2.990,-

Vil du blot have siddeplads i bussen, kan du spare 600,-

Skipaspriser

Skipas, 6 dage Axam AGM Ski-city
Voksen 1.700,- 1.875,- 2.100,-
Seniorer, født ->1955 1.535,- 1.685,- 1.785,-
Unge, født 2002-2004 1.365,- 1.500,- 1.475,-
Børn, født 2005-2014 1.020,- 1.060,- 1.050,-
Småbørn, født 2015-> Gratis Gratis Gratis

Vil I hellere køre selv eller rejse med tog, fly eller hvilebus?

Alt kan lade sig gøre – kontakt os endelig!

Book/forespørg på rejse

Udfyld felterne nedenfor – så vender vi hurtigst muligt tilbage.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon

Adresse

Postnummer og by

Antal voksne

Antal børn

Hvor gamle er børnene?

Fulde navne på alle deltagere

Specielle ønsker