Hotelbus
Transport
3 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Sölden
Rejsemål

Velkommen til Sölden i november – den snesikre destination i Østrig

Ta’ med til Sölden i slutningen af november og få 3 dage på ski. Rejsen foregår med Hotelbus, hvor du har plads ved stort bord + har en rigtig seng hele vejen!

Bo med halvpension på Hotel Riders In (hed tidligere Hotel Tyrol). Hotellet ligger helt centralt og byder på fint wellness-område med swimmingpool og diverse saunaer/dampbade.

Hotelbus t/r (opredt seng hele vejen + siddeplads ved stort bord)
Hotel med halvpension
Wellness med sauna, damp og swimmingpool
3 skidage

 


Afgange/priser

Afrejse fra DK: Onsdag 22/11
Hjemkomst: Søndag 26/11
Antal skidage: 3

Pris: 7.280,-

Prisen ovenfor er inkl.:

 • Hotelbus t/r (opredt seng + plads ved stort bord)
 • Ophold på 2-3 sengs værelser med bad/toilet
 • Halvpension (morgenmadsbuffet og til aften 4-retters menu)
 • Turistskat
 • Wellness med
  • Finnische Sauna mit Themenaufgüssen
  • Biosauna
  • Dampfbad
  • Kneippbecken
  • Eisgrotte
  • Indoorpool
  • Ruheräume
  • Frisches Wasser und gesunde Snacks

 

Skipas

Skipasset giver adgang til hele Sölden-området + Obergurgl/Hochgurgl. I november plejer Gigijoch-området + noget af området ved Gaislachkogl at være åben for skiløb. Derudover er gletsjeren naturligvis åben. Området ved Obergurgl og Hochgurgl ligger højt – så her plejer hele området ligeledes at være åbent fra midt november. Skiløb er der dermed masser af – selv i november!

 

 


 

Hotel Riders In

Hotellet ligger centralt midt på hovedgaden – så der er kort afstand til begge lifte samt diverse afterski-steder og butikker i byen. Man kan stå på ski (næsten) lige til døren – pisten ender ved afterski-stedet Marco’s, som ligger blot 2 huse fra hotellet. Når du skal på ski om morgenen, kan du tage “lifttoget”, der ligger 4 huse fra hotellet, op til begynderbakkerne, hvorfra du kan glide ned til 007-gondolen, der bringer dig helt til top i skiområdet. Du er dermed hurtigt på ski om morgenen.

Opholdet er inkl. halvpension. Morgenmaden er buffet, mens aftensmaden består af en 4-retters menu. På hotellet har du adgang til et stort wellness-område, der bl.a. byder på en stor pool, sauna og diverse dampbade.

 


 

Rejsen er med Hotelbus

Rejsen fra Danmark foregår i vores luksuriøse hotelbus, hvor alle har et sæde ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Aftensmaden nydes ombord på bussen, alt imens bussen bevæger sig gennem Tyskland. Morgenmad serveres ligeledes i bussen og er inkl. i prisen. Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen og ankomst tidligt om morgenen dagen efter. Bussen kører fra Sölden først på aftenen, så du også får den sidste dag på ski.

Læs mere om Hotelbussen

 


 

Oplev fantastisk skiløb

Sölden ligger højt og har hele 2 gletsjere. Det sikrer optimalt skiløb og lange nedfarter. Udover fantastisk skiløb byder Sölden på ægte østrigsk hygge med “tyrolerstemning” og afterski.

Området er fyldt med en masse små, hyggelige hytter, hvor du kan nyde en god frokost eller en varm jagertee. Dertil kommer de mange afterski-steder ved bunden af lifterne og langs hovedgaden.

Læs mere om Sölden her

 


 

1
2
3
4
5

Få tilbud på skiferie til Sölden

Rejserne er med Hotelbus. Vil I hellere køre selv eller med almindelig siddebus, så kontakt os.