Hotelbus
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Zillertal
Rejsemål

Zillertal i påsken med hotelbus

Ta’ med til Østrig i påsken og få 4 dage på ski. Turen ligger i helligdagene omkring påske – der “spildes” dermed ikke ferie på at holde ferie.

I Zillertal er skiområderne åbne indtil starten af maj – så sne er der nok af. En fordel ved Zillertal er, at man har gletsjeren Hintertux i “baghånden” – så hvis det mod forventning skulle knibe med sneen, kan vi altid tage op på gletsjeren, der som den eneste gletsjer i Østrig har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

OBS: Status fra 27/3: Det vælter ned med sne i Østrig!!

Rejsen er med den luksuriøse hotelbus, hvor alle har plads ved stort bord + en rigtig seng med dyne/pude. Man ankommer dermed veludhvilet til de østrigske Alper!

 


Afgange/priser

Afrejse: Onsdag 5/4
Hjemkomst: Mandag 10/4
Antal dage på ski: 4

 

Vi har flere indkvarteringsmuligheder. Vil du bo på et budgetvenligt hotel, kunne en mulighed være Waldhaus i Mayrhofen. Hotellet ligger meget centralt – tæt på det hele.

Vil du hellere bo med halvpension og wellness, har vi plads på Hotel Kirchlerhof, der ligger mellem Mayrhofen og Hintertux. Ta’ et kig på de to hoteller her:

 


 

Hotel Waldhaus i Mayrhofen – budgetvenligt hotel

I Mayrhofen, tæt på begge lifte, har vi plads på Hotel Waldhaus. Forvent ikke luksus – til gengæld er lokationen og prisen i top. Ophold på dobbeltværelse med bad/wc. Hotellet ligger tæt på Mayrhofens mange restauranter, afterskisteder samt begge lifte i byen (Penkenbahn og Ahorn).

Pris: 4.700,- 
(excl. skipas)

Prisen dækker:

  • Hotelbus t/r (siddeplads ved stort bord + seng med dyne/pude)
  • Morgenmad i bussen t/r
  • Hotel med bad/wc

 


 

Hotel Kirchlerhof – med halvpension

Hotellet ligger i byen Vorderlanersbach – kun 300 meter fra liften. Vorderlanersbach er en mindre by, der ligger på vejen op mod Hintertux-gletsjeren – altså mellem Mayrhofen og Hintertux.

Opholdet er inkl. halvpension, altså morgen- og aftensmad. Morgenmaden er buffet, mens man til aftensmad vælger mellem typisk 3 forskellige retter.

På hotellet er fint wellness-område med 2 saunaer, dampbad, “cave plunge pool” m.m.

Pris: 6.850,- 
(excl. skipas)

Prisen dækker:

  • Hotelbus t/r (siddeplads ved stort bord + seng med dyne/pude)
  • Morgenmad i bussen t/r
  • Hotel med halvpension
  • Wellness på hotellet (bortset fra spa og solarie)
  • Guideservice

 

 


 

Skiområdet – stå på ski i 3.250 meter højde

Zillertal 3000-skiområdet (også kaldet Mayrhofen-området) er et rigtig godt skiområde med hele 142 km piste. Der er piste for både nybegynderen og den øvede. Prøv eksempelvis den berygtede pist Harakiri, der er Østrigs stejleste med en hældning på hele 78%.

Skulle sneen vise sig at være lidt tung sidst på sæsonen, eller vil I blot ekstra højt op, kan I hoppe på den gratis skibus, der bringer jer til Hintertux-gletsjeren, der er den eneste gletsjer i Østrig, der har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

 

 

 

Skipaspriser:

Voksne 1.755,-
Børn, født 2008-16 795,-
Unge, født 2004-07 1.405,-
Små, født 2017 og frem Gratis

 


 

Rejsen er med Hotelbus

Rejsen fra Danmark foregår i vores luksuriøse hotelbus, hvor alle har et sæde ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Aftensmaden nydes ombord på bussen, alt imens bussen bevæger sig gennem Tyskland. Morgenmad serveres ligeledes i bussen og er inkl. i prisen. Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen og ankomst tidligt om morgenen dagen efter. Bussen kører fra Zillertal først på aftenen, så du også får den sidste dag på ski.

 

 

Læs mere om Hotelbussen

 

 


 

1
2
3
4
5

Uforpligtende tilbud på smuttur

Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på en skiferie.