Siddebus
Transport
5 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Kitzbühel
Rejsemål

Fredag 7/2 til torsdag 13/2. 

I vinterferien byder vi på denne tur til hotel Gutensohn med 5 dage på ski. Bussen starter i Randers og samler op ned langs E45.

INDKVARTERING Hotel Gutensohn i Ascahu
TRANSPORT Siddebus
HVAD ER MED I PRISEN?
Bus t/r
Hotel med halvpension
Guideservice
IKKE INKLUDERET I PRISEN
Skipas
Børnerabatter
Enkeltværelse

Prisen er baseret på min. 2 personer, der bor på samme værelse. Ønskes enkeltværelse tillægges mindre gebyr (kontakt os for at høre nærmere).

 

Priser

Grundpris (inkl. halvpension) 4.290,-
Unge, 2001-03 -300,-
Børn, 2004-13 -600,-
Småbørn, født 2014- -1.000,-
Kør-selv Kontakt os

 

Skipaspriser 

Skipas 5 dage SkiWelt KitzSki SuperSki
Voksen 1.760,- 1-890,- 1.980,-
Unge, 2001-03 1.330,- 1.420,- 1.490,-
Børn, 2004-13 890,- 950,- 1.000,-
Småbørn, 2014- Gratis Gratis Gratis
På ski i Kitzbühel-skiområdet

142 lifte – 449 km piste

Mest kendt er området for sin legendariske styrtløbsløjpe ned ad Hahnenkamm, men området er meget mere end den ene pist – alene det lokale område med 51 lifte og 170 km piste strækker sig op til Jochberg og har adgang fra flere byer i dalene, bl.a. Kirchberg. Vi bor lidt uden for Kirchberg i en mindre by, der hedder Aschau. Om morgenen er der gratis skibus til liften, mens det er muligt at stå på ski hjem til hotellet direkte oppe fra området (ad en rød/sort pist). Hvis man hellere vil ned ad røde eller blå piste – eller vil slutte dagen af med lidt heftigt afterski – kan man naturligvis også tage skibussen hjem til hotellet.

Man kan også vælge skipasset SkiWelt, som dækker Westendorf og hele Wilderkaiser-området, som er Østrigs største sammenhængende skiområde med 91 lifte og 279 km piste – også hertil kører den samme skibus fra hotellet (fra dette område skal man også hjem med skibus).

Lige uden for hotellet er der en lokal begynderslæbelift, som er gratis, og den kunne måske være nok til den første dag, hvis man ønsker at komme stille og roligt i gang. Der kan så spares ca. 300 kr. på skipasset.

Endelig kan man vælge at købe Super Ski-skipasset, som dækker begge områder (og en masse mere).

Hotel Gutensohn

Hotellet har ca. 100 senge fordelt på dobbeltværelser og store familieværelser med 4 til 8 senge i hovedhuset og to nabohuse. Alle værelser har eget badeværelse, og der er på hotellet desuden flere opholdsrum. Der er gratis wifi i receptionen. Det er ikke et luksushotel, men tingene er i orden, og værtsfolkene er absolut med til at skabe en rigtig hyggelig stemning med deres gode og personlige service.

Indkvartering forgår med halvpension startende med morgenmad på ankomstdagen og sluttende med morgenmad på hjemrejsedagen. Aftensmaden på hjemrejsedagen serveres i bussen på vej hjemad – der bliver hos guiderne mulighed for at bestille (og betale) en pizza, pasta eller salat – og så serveres der morgenmad i bussen på vej hjem.

Book/forespørg rejse

Udfyld så mange informationer som muligt – så vender vi tilbage hurtigst muligt.

Navn (skal udfyldes)

E-mail (skal udfyldes)

Telefon

Adresse

Postnummer og by

Antal voksne

Antal børn

Hvor gamle er børnene?

Fulde navne på alle deltagere

Specielle ønsker

Bemærk: Dette er en forespørgsel på rejsen og dermed ikke en bindende booking.