Kabinebus
Transport
6 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Hopfgarten/Westendorf
Rejsemål

Nytårstur til Hopfgarten/Westendorf i Østrig med 6 dage på ski – og halvpension

Afgang fra DK: Søndag 26/12-2021
Hjemkomst DK: Søndag 02/01-2022
Antal dage på ski: 6
Pris pr. pers.: 5.200,-
(se børnerabatter m.m. under faneblade Afgange/priser)

I nytåret har vi denne “skæve” afgang fra søndag til søndag med 6 skidage og hjemkomst 2. januar.
Kabinebussen starter i Aarhus (Viby) kl. 14.30 og samler op ned langs E45. I Sønderjylland kommer cateringfirmaet med den bestilte mad, og efter en hyggelig aften ved bordene i bussen holdes der natpause, hvorefter kabinerne er slået om til flade madrasser – god nat!

 

Inkl. halvpension

Opholdet er med halvpension og desuden inkl. morgenmad ved ankomst til hotellet. Frokosten klares i en af hytterne i skiområdet.

Morgenmad er buffet. Brød og brötchen, ost, kødpålæg, marmelade, æg, cornflakes, müsli, youghurt, mælk, kaffe og te. Aftensmad er en fast menu: Suppe, hovedret med salatbuffet og en lille dessert (is, kage, frugt). Vegetarer: Skal meldes på forhånd, så får de noget andet.

 

Hvor ligger hotellet?

Hotellet hedder Gasthof-Hauserwirt og ligger 4,9 km fra liften i Hopfgarten. Der går gratis skibus mellem hotellet og skiliften. Faktisk fortsætter skibussen helt til Westendorf, hvis man skulle have lyst til at stå på ski der nogle af dagene. Alle værelserne har dobbeltseng (samt evt. 1-3 køjesenge) – det er dermed muligt at bo hele familien på samme værelse. Der er desuden badeværelse, TV og (på de fleste værelser) balkon. Hotellet har en spisesal, der kan bruges til hygge og spil om aftenen. Desuden afterski / disko / hyggerum i kælderen for hotellets gæster.

 

 

 

 

Rejsen foregår med Kabinebus

Turen foregår med Kabinebussen. Bussen kører fra DK søndag eftermiddag (26. december 2021) og ankommer tidligt om morgenen den efterfølgende dag, hvorefter der er mulighed for skiløb. Efter 6 dage på ski kører bussen retur mod DK, hvor vi ankommer søndag formiddag.

 

I Kabinebussen har alle et sæde ved et bord. Om aftenen slår chaufføren sædet om, så det bliver til en flad madras – du ankommer dermed udhvilet til Østrig. På udturen kører bussen helt frem til hotellet som “sovebus”, hvor morgenmaden vil være klar (inkl. i prisen). På hjemturen holdes en morgenpause, hvor sæderne igen slåes om, så det nu er muligt at sidde ved bordet igen.

 

Aftensmaden på udturen bestilles hjemmefra og kommer på ved grænsen, hvorefter den serveres under kørslen gennem Tyskland. På hjemturen kommer aftensmaden ombord straks efter påstigning, og den spises – ligesom på udturen – alt imens hjulene ruller afsted. Aftensmaden på hjemturen bestilles (og betales) ved vores guide/steward(esse).

 

 

Læs mere om Kabinebussen

Afgange/priser

Priserne nedenfor er inkl.:

  • Transport i Kabinebus t/r
  • Siddeplads ved bord, om natten liggeplads
  • Morgenmad ved ankomst til hotellet
  • 5 nætter på 2-8 sengs værelser med bad/toilet og tv
  • 5 gange halvpension
  • Lokal skat
  • Guideservice

Prisliste (afgang 26/12-2021, hjemkomst 02-01-2022)

Voksne 5.200,-
Unge, født 2003-2005 4.900,-
Børn, født 2006-2015 4.400,-
Småbørn, født 2016-> 3.600,-

Vil du blot have siddeplads i bussen, kan du spare 600,-

Skipaspriser

Skipas, 6 dage Wilderkaiser SuperSkiCard (tidligere Allstar)
Voksen 2.200,- 2.450,-
Unge, født 2003-2005 1.660,- 1.820,-
Børn, født 2006-2015 1.110,- 1.220,-

Vil I hellere køre selv eller rejse med tog, fly eller hvilebus?

Alt kan lade sig gøre – kontakt os endelig!

1
2
3
4

Book rejse til Hopfgarten

Bookingen er først endelig, når vi har gennemgået og bekræftet den.

Et stort skiområde

Hotellet ligger 4,9 km fra liften i Hopfgarten (hotellet er forsøgt udpeget på kortet nedenfor). Der går gratis skibus mellem hotellet og skiliften. Faktisk fortsætter skibussen helt til Westendorf, hvis man skulle have lyst til at stå på ski der nogle af dagene.

Ta’ et kig på pistekortene her:

SuperSkiCard SkiWelt Wilder Kaiser