♦ 45 km   ♦ 73 km   ♦ 23 km        141 km piste        Stolelifte: 19   Kabinelifte: 2   Slæbelifte: 9

Skiferie i Sölden

I november og januar har vi et par ture til Sölden med 3-4 skidage. Turene foregår med Hotelbus, og indkvartering er på Hotel Tyrol med halvpension. Der er guideservice på turene, hvilket indebærer pistevisning og afterski m.m. for dem, der har lyst.

Ønsker I selv at køre distancen, kan I rejse alle uger – kontakt os for at høre mere.

Hotelbus

De fleste ture til Sölden foregår i Hotelbus. Alle har en fast siddeplads ved store borde hele vejen. Derudover står en opredt seng klar med dyne og pude – så når trætheden rammer, går du bare i seng. Mad serveres ombord af vores stewardesse.

Kør-selv eller fly

Med disse transportformer kan vi tilbyde alle længder af ophold.

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her bestiller vi en taxi/minibus eller sørger for en lejebil til jer.

Med bil bestemmer I selv, om der skal indlægges en overnatning undervejs, eller om I vil køre natten igennem – eller starte tidligt og ankomme sent om aftenen.

Webcam

Guiderne 2020

I de uger, vi arrangerer skirejser til Sölden i 2020, vil I kunne møde Stine og Henrik, der begge er gamle guider. De vil stå klar i den gule jakke, når I ankommer til Sölden.

Stine

Henrik

Rejser med Hotelbus

TransportAfrejseHjemkomstAntal skidagePris fraRejse
Ikke flere afgange i år

Søg rejse

Find rejse

Udfyld med fordel kun ét felt – så er udbuddet størst

Vi er klar til at hjælpe dig

(+45) 86 11 09 11

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.