♦ 45 km   ♦ 73 km   ♦ 23 km        141 km piste        Stolelifte: 19   Kabinelifte: 2   Slæbelifte: 9

Velkommen til Sölden – den snesikre destination i Østrig

Sölden er blandt vores favoritdestinationer – her er skiløbet nemlig sublimt, da skiområdet ligger utroligt højt. Derudover er selve Sölden en rigtig hyggelig by med en masse gode restauranter og barer. Hovedgaden er fyldt med store 3- og 4-stjernede hoteller – så hvis du vil bo flot, skal du til Sölden.

 

Rejs med Hotelbus på smuttur til Sölden

Vi har flere afgange til Sölden med Hotelbus, hvor du får 3-8 dage på ski. Du stiger ombord på Hotelbussen sidst på eftermiddagen. Efter et par timers kørsel serveres den varme aftensmad ombord på bussen. Når trætheden kalder, står opredte senge klar, så du kan ankomme veludhvilet til Sölden tidligt næste morgen.

Hotelbus

Alle får hele vejen både en siddeplads ved et af de store borde og samtidig også en soveplads, redt op med dyne og pude!

Nyd et glas vin serveret af vores steward(esse), mens du efter aftensmaden sidder ved et af de store borde og spiller kort eller ser video på din bærbare – bemærk, at der er 220 volt ved alle siddepladser. Med både en siddeplads og en seng hele vejen, bestemmer du selv, hvornår det er tid at lægge sig, og kan du ikke sove hele natten, så står sædet klar, så du kan “nyde” et par kilometer motorvej uden selv at skulle styre bilen.

Morgenmaden serveres i bussen inden ankomst til destinationen, og morgenmaden er med i prisen – også på hjemrejsen.

Kør-selv eller fly

Med disse transportformer kan vi tilbyde alle længder af ophold.

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her bestiller vi en taxi/minibus eller sørger for en lejebil til jer.

Med bil bestemmer I selv, om der skal indlægges en overnatning undervejs, eller om I vil køre natten igennem – eller starte tidligt og ankomme sent om aftenen.

Webcam

Guiderne

På smutturene til Sölden med Hotelbus vil du kunne møde 1-2 guider i den gule jakke. De vil arrangere pistevisninger og afterski for dem der skulle have lyst samt være behjælpelige med skiudlejning og skiskole.

På ca halvdelen af turene til Sölden vil Victoria stå i den gule jakke. På de resterende ture vil du kunne møde en række af vores “gamle” guider.

Victoria

Rejser til Sölden

Sölden: Smutture med Hotelbus (Uge 2 - 6)

Smutture til Sölden på Wellness-hotel med halvpension. Rejsen er med hotelbus t/r.
Fra pr. pers.
Hotelbus
3-5 skidage
Hotel

Søg rejse

Find rejse

Udfyld med fordel kun ét felt – så er udbuddet størst

Vi er klar til at hjælpe dig

(+45) 86 11 09 11

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.