Kontakt os

Vi sidder klar ved tasterne og telefonerne, hvis du skulle have nogle spørgsmål.

Mølleskovvej 4, 8270 Højbjerg
86 11 09 11

Om os

På kontoret sidder brødrene Kim og Kent Østergaard, der siden 1984 har arrangeret skirejser til Alperne. Vi er et mindre rejsebureau, der primært laver rejser til henholdsvis Zillertal i Østrig og Canazei i Italien. Vi har på begge destinationer guider hele sæsonen, som tager imod jer, når I ankommer. Desuden arrangeres en række pistevisninger og aftenarrangementer i løbet af ugen, så der er mulighed for at lære de andre gæster at kende.

Kim Østergaard
kim@ostergaard-rejser.dk

Kent Østergaard
kent@ostergaard-rejser.dk

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.