♦ 360 km   ♦ 720 km  ♦ 120 km        1.200 km piste        Stolelifte: 220   Kabinelifte: 71   Slæbelifte: 159

Skiferie i Canazei

Velkommen til Canazei med Ø’erne! Oplev den ultimative skiferie i hjertet af de italienske Dolomitter, hvor Canazei venter med åbne arme for at byde jer velkommen til en uforglemmelig skiferie. Canazei byder på et storslået skiområde med hele 1.200 km piste.

Canazei er en hyggelig bjergby omgivet af de spektakulære Dolomitter. Den hyggelige alpeby kombinerer traditionel italiensk charme med moderne faciliteter – så man forstår godt, at Canazei er en populær destination. Byen er fyldt med charmerende caféer, lækre restauranter, butikker og muligheder for sjov og underholdning, når I ikke står på ski.

Vi har rejser til Canazei med hotelbus, almindelig bus, fly og kør-selv gennem hele vinteren. Vælger du at rejse med bus, får du hele 8 dage på ski.

Skiområdet

Canazei er en del af det legendariske Sella Ronda-område, som er kendt for sine lange piste og alsidige terræn. Uanset om I er nybegyndere, øvede eller erfarne skiløbere, vil I finde noget, der passer til jeres niveau.

Med mere end 1.200 km præparerede piste er Canazei et af verdens største skiområder. Hele skiområdet hænger utrolig godt sammen, da Sella Rondaen forbinder de fire dale: Val di Fassa, Val Gardena, Arabba og Val Badia. I “midten” af Sella Rondaen er det store Sellamassiv, som er det, man bevæger sig rundt om, når man kører en regulær Sella Ronda.

 

Oplagte heldagsture i skiområdet 

Vi har guidede (heldags!)pisteture i skiområdet 6 dage om ugen, hvor vi kommer helt ud i hjørnerne. Selvom du kender skiområdet, vil vi klart anbefale at deltage i nogle af turene – det giver nogle rigtig hyggelige dage på ski med de andre gæster – og hvem ved, måske kender guiden en pist eller hytte, som du aldrig har prøvet før?

Ortizei

Man kan “hoppe af” Sella Rondaen mange steder på ruten og dermed komme ud i hjørnerne af det store skiområde. Eksempelvis kan man følge Sella Rondaen mod Val Gardena. Her kan man fortsætte på ski helt til byen Ortizei og eksempelvis spise frokost på Annatal-hytten, der – især når solen skinner – er helt fantastisk. Har man fart i skiene, kan man tage skiene på nakken og gå gennem Ortizei og derefter skyde genvej gennem det store Seiseralm-skiområde på vejen tilbage mod Canazei. Alternativt kan man blot vende rundt i Ortizei og tage samme vej på ski tilbage mod Canazei.

 

La Villa / Heiligkreuz

En tur mod La Villa, der også er kendt som “spindelvævet” er en rigtig god dagstur. Turen dertil følger den grønne Sella Ronda mod Arabba og videre til Passo Campolongo, hvor man kører fra. Man kan også fortsætte helt til Corvara, inden man kører fra, hvis man foretrækker det. La Villa byder på nogle rigtig gode – og brede – piste. Primært blå. Snyd ikke dig selv for en tur ned ad Super G-pisten – den er virkelig god!

Er man en hurtig skiløber, kan man fortsætte helt til Heiligkreuz, inden man vender snuden hjemad. Heiligkreuz er et gammelt kloster, der ligger på toppen – et besøg værd!

 

Marmolada-gletsjeren

Vil du opleve en helt fantastisk udsigt, skal du en tur til Marmolada, der ligger i 3.343 m højde. Her følger du Sella Rondaen til Arabba, hvor du kører fra. 3 svævebaner i streg bringer dig til toppen af gletsjeren, hvor udsigten virkelig er betagende! Det er samtidig her, du har mulighed for at stå på den længste pist i hele området – 13,5 km.

1. Verdenskrigstur – Lagazoui

Turen til Lagazoui er den nok flotteste af alle. Man kører på ski ned gennem et helt øde område midt mellem de flotte klipper. På toppen af bjerget kan du med fordel bruge lidt tid på at udforske skyttegravene fra 1. verdenskrig. Her lå soldaterne i månedsvis og forsvarede området. Det er muligt at kravle ind i nogle af skyttegravene. På turen tilbage mod Canazei vil du blive trukket af en hest noget af vejen. Da Lagazoui ligger meget øde, er der ikke en direkte lift – i stedet bruger man heste til at trække et langt tov, som man som skiløber holder fast i.

 

Panorama-turen og lokalområdet

Panorama-turen går fra Alba mod Vigo og Pera. Allerede på toppen af Belvedere (Canazeis lokalområde) hopper man fra Sella Rondaen – så man kører reelt slet ikke på Sella Rondaen. Herefter går turen mod Pozza og videre til Vigo og Pera – endnu en fantastisk heldagstur.

Er man vant til “almindelige” skiområder, er lokalområdet stort i sig selv. Det består af Belvedere, Colrodella og Arabba. Da det samlede skiområde er så stort, som det er, glemmer man ofte, hvor godt skiområdet omkring selve Canazei egentlig er, da man altid kører på heldagsture langt ud i området – så brug med fordel nogle dage lokalt!

Afterski og spisearrangementer

Vores guider slutter hver eneste dag af med et stop på Rosengarten. Har du ikke været med på dagens pistetur, kan du stikke hovedet forbi, hvis du skulle have nogle spørgsmål eller blot have lyst til at drikke en øl eller cola med guiderne.

Når skiløbet er slut for dagen, er der stadig masser at opleve i Canazei. I kan slentre gennem byen og opleve dens unikke charme, besøge lokale butikker for at købe souvenirs eller nyde lækre italienske specialiteter på en hyggelig restaurant. Vi har ca hver 2. dag spisearrangementer. Her mødes vi på en af byens restauranter og nyder en god middag sammen.

Er man til fest og farver, kan man tage på Keiser Keller, der ligger i kælderen ved det store Hotel Dolomiti. Her er der musik og fest til langt ud på natten. Vil man på diskotek, kan man tage på Hexen, der ligger sammen med Hotel Caminetto. Rosengarten har desuden livemusik typisk en gang i løbet af ugen – så mange muligheder for at hygge om aftenen.

Hvor er bedst at bo?

Hvor der er bedst at bo er smag og behag. Nogen ønsker at bo lige ved siden af liften, mens andre hellere vil bo oppe ved skovløjpen eller omkring torvet, hvor der er butikker m.v. Vil man spare lidt penge på indkvarteringen, kan man med fordel bo ud mod Alba eller mod Campitello. Både Alba og Campitello har lifte, der går op i samme område som Canazei – indkvarteringen er typisk bare en smule billigere.

Vi har hoteller og lejligheder spredt ud over hele Canazei – de fleste med helt central beliggenhed enten omkring liften eller skovløjpen. Liften ligger på hovedgaden ud mod Alba. Det er muligt at stå på ski helt ned til byen via skovløjpen, som ender oppe i toppen af byen. Rosengarten, som er vores faste “mødested”/afterski ligger i den øvre del af byen – tæt på skovløjpen.

Se kort over vores mest brugte hoteller/lejligheder

Vis hoteller i Canazei

Rejs med Hotelbus til Canazei

Vi kører hver uge til Canazei med den ene af hotelbusserne.

Der er afgang fra DK hver fredag og hjemkomst om søndagen ugen efter – dermed får du hele 8 dage på ski i det store skiområde.

I hotelbussen vil I få plads ved stort bord, så der er god med plads til at nyde den varme aftensmad, spille kort m.v.

Samtidig vil I have opredte senge med dyne/pude. Det er en virkelig komfortabel måde at rejse på! 

Morgenmad begge veje i bussen er inkl. i prisen. Aftensmaden bestilles hjemmefra (vi sender en mail ud inden afgang). Vores stewardesse serverer maden under kørslen, så der ikke “spildes” tid på lange pauser. Vi har desuden en række vine, gin&tonic, øl, vand og sodavand at vælge imellem – de bestilles hos stewardessen. 

Husk, du kan også rejse med almindelig bus, fly eller køre selv!

Rejser til Canazei

Canazei: Rejs med siddebus, fly eller kør-selv

Ta' til verdens største sammenhængende skiområde - Dolomiti Superski! 
Fra pr. pers.
Fly, Kør-selv, Siddebus
Hotel

Canazei: 8 skidage med hotelbus

Ta' med hotelbus til Canazei og få 8 dage på ski. I hotelbussen har alle plads ved stort bord +
Fra pr. pers.
Hotelbus
Hotel

Få uforpligtende tilbud

Vi skræddersyr hellere end gerne en skiferie til jer.

Få et uforpligtende tilbud 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.