♦ 148 km   ♦ 183 km  ♦ 62 km        393 km piste        Stolelifte: 42   Kabinelifte: 24   Slæbelifte: 50

Rejser uge 7    I   Rejser jul/nytår    I   Få uforpligtende tilbud    I    Vejrudsigt    I    Live webcam

Bo midt i Tyrol

Skiwelt Wilderkaiser og SkiJuwel er to rigtig fine skiområder. De ligger med kort afstand imellem, så i mange tilfælde kan du prøve begge skiområder på samme skiferie.

SkiJuwel ligger i dalen Wildschönau, mens Skiwelt Wilderkaiser ligger i nabodalen Brixental. Områderne er noget af det første, man kommer til, når man krydser grænsen fra Tyskland til Østrig – altså er rejsetiden meget overkommelig.

Vi har forsøgt at lave et kort, hvor du kan se placeringen af de to skiområder samt hvor de forskellige byer ligger.

Se kortet her

Skiwelt Wilderkaiser

Skiwelt Wilderkaiser er Østrigs (vist nok) største sammenhængende skiområde. Man kan “angribe” skiområdet fra byer som Hopfgarten, Westendorf, Söll, Scheffau, Going m.fl. De fleste af vores rejser går til området omkring Hopfgarten, som er en god indgangsvinkel til det store skiområde. Det er muligt at tage på heldagsture i området – fx kan man stå på ski helt til Going, der ligger modsat Hopfgarten.

Fra Wörgl, der er en større “rigtig” by, går gratis skibus til Hopfgarten. Man kan dermed bo i en stor by med shoppingcenter, mindre gågade m.m. og stå på ski i et af Østrigs største skiområder.

Se pistekort for Skiwelt Wilderkaiser her

SkiJuwel

SkiJuwel er et for danskere ofte overset skiområde. Mange har aldrig hørt om det, selvom skiområdet byder på nogle rigtig gode piste og hyggelig atmosfære. I de store uger er skiområdet særligt interessant, da der ofte er langt færre mennesker på pisten end i de mere kendte områder – altså vil du sjældent skulle stå i kø for at komme med liften.

Skiområdet er delt i to: Ved byen Niederau ligger et mindre skiområde, der især for begyndere er godt. Her finder du desuden en lang kælkebane. Ved byen Auffach ligger “hovedområdet”, der har alt hvad man kan ønske sig af et skiområde. Der går gratis skibus mellem Niederau og Auffach.

Se pistekort for SkiJuwel her

Niederau

Vi har gennem de senere år lavet flere og flere rejser til den lille by, Niederau, der ligger mellem Hopfgarten og Auffach. I Niederau har vi en række 3- og 4-stjernede hoteller, hvor man bor med halvpension og har adgang til wellness, swimmingpool m.m. Nogle af hotellerne ligger med “ski-in-ski-out”, mens andre ligger en meget kort gåtur fra liften.

Selve Niederau har et mindre “lokalområde”, hvor der er en gondollift, nogle slæbelifte og en enkelt stolelift. Området er godt til nybegyndere, da de laveste piste er blå og meget begyndervenlige. Du vil opleve, at mad/drikkevarer i området er en del billigere end i mange andre skiområder.

Har du valgt det lille skipas, har du adgang til både lokalområdet ved selve Niederau – men også det noget større skiområde ved byen Auffach. Der går gratis skibus mellem de to byer, så det er intet problem at stå på ski fra Auffach, selvom du bor i Niederau.

Vælger du det helt store skipas, har du foruden SkiJuwel adgang til hele Skiwelt Wilderkaiser. Der går desværre ikke en skibus mellem Niedeau og Hopfgarten, da det er en meget smal bjergvej – men man kan tage en taxa til få penge, som på ca 10 minutter bringer dig til liften i Hopfgarten. I nogle uger betaler vi taxa/minibus en dag eller to – kontakt os og hør mere.

Jul og nytår

Vil du på ski i juleferien, har vi lavet nogle “speacialrejser” til Skiwelt Wilderkaiser.

Fra 25/12 til 30/12 har vi sat hotelbussen til at køre til Wörgl, hvor alle bor på Hotel Schachtnerhof med halvpension. Hjemkomst til DK om morgenen d. 30/12 – du kan dermed holde både juleaften og nytårsaften i DK – og stadig få hele 4 dage på ski i Alperne.
Se mere her

Vil du fejre nytårsaften på ski, har vi en tur med almindelig bus. Rejsen er lidt mere budgetvenlig, og her får du hele 5 dage på ski. Indkvartering på hotel med halvpension. Afrejse fra DK 28/12 og hjemkomst 3/1.
Se mere her

Vil du hellere køre selv eller rejse med fly eller tog – så hiv endelig fat i os!

Vinterferien

I vinterferien gentager vi succesen fra sidste år, hvor vi havde begge hotelbusser samt en række almindelige busser i Niederau. Vælger du hotelbussen, er der afgang søndag 9/2 og hjemkomst fredag 14/2 – altså 4 dage på ski.

Ophold på Hotel Harfenwirt, der ligger med ski-in-ski-out. Opholdet er med halvpension og fri adgang til hotellets wellness, swimmingpool m.v.
Se mere her

Kan du nøjes med 3 dage på ski, har vi sat en almindelig siddebus ind. Her kan du enten rejse fredag 7/2 til tirsdag 11/2 eller onsdag 12/2 til søndag 16/2. Begge rejser er med ophold på Hotel Harfenwirt med halvpension. Vi har forsøgt at holde prisen så langt nede som muligt uden at gå på kompromis med hotellet.
Se mere her

Rejs med Hotelbus til SkiJuwel og Skiwelt

Mellem jul og nytår – og igen i uge 7 – kan du komme til henholdsvis Niederau og Wörgl med hotelbus. Faktisk kan det også lade sig gøre andre uger i løbet af sæsonen – så “skræddersyr” vi blot turen til jer.

I hotelbussen vil I få plads ved stort bord, så der er god med plads til at nyde den varme aftensmad, spille kort m.v.

Samtidig vil I have opredte senge med dyne/pude. Det er en virkelig komfortabel måde at rejse på! 

Morgenmad begge veje i bussen er inkl. i prisen. Aftensmaden bestilles hjemmefra (vi sender en mail ud inden afgang). Vores stewardesse serverer maden under kørslen, så der ikke “spildes” tid på lange pauser. Vi har desuden en række vine, gin&tonic, øl, vand og sodavand at vælge imellem – de bestilles hos stewardessen. 

Husk, du kan også rejse med almindelig bus, fly eller køre selv!

Rejser uge 7    I   Rejser jul/nytår    I   Få uforpligtende tilbud    I    Vejrudsigt    I    Live webcam

Rejser til SkiJuwel og Skiwelt Wilderkaiser

Jul/nytår: Skiwelt Wilderkaiser med Hotelbus (4 skidage)

Oplev SkiWelt Wilderkaiser med Hotelbus mellem jul og nytår.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4 skidage
Hotel med halvpension

Uge 07: SkiJuwel med Hotelbus (4 skidage)

4 dage på ski med halvpension, swimmingpool og nabo til pisten! Søn 11/2-2024 til fre 16/2-2024
Fra pr. pers.
Hotelbus
4 skidage
Hotel

Uge 07: SkiJuwel med siddebus (3 skidage)

3 dage på ski med halvpension og nabo til pisten!
Fra pr. pers.
Siddebus
3 skidage
Hotel med halvpension

Nytår: Skiwelt Wilderkaiser med bus (5 skidage)

Nytårstur med bus til Østrig med halvpension. Oplev Skiwelt Wilderkaiser henover nytåret.
Fra pr. pers.
Siddebus
5 skidage
Hotel med halvpension

Få uforpligtende tilbud

Vi skræddersyr hellere end gerne en skiferie til jer.

Få et uforpligtende tilbud 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.