Hotelbus
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel med halvpension
Indkvartering
Skiwelt Wilderkaiser
Rejsemål

 

Hold jul og nytår i DK – og ta’ på ski i dagene imellem

Afgang fra DK: Onsdag 25/12-2024
Hjemkomst DK: Mandag 30/12-2024
Antal dage på ski: 4
Transport: Hotelbus (se køreplan)

 

Hotelbus t/r til Skiwelt Wilderkaiser
I hotelbussen får du plads ved stort bord, så I kan spille kort, nyde den varme aftensmad og generelt bare hygge ned gennem Tyskland. Samtidig har du en opredt seng med dyne/pude – så du bestemmer helt selv, hvornår det er sengetid!

Rejsen er til et af Østrigs største skiområder, Skiwelt Wilderkaiser. Området byder på hele 284 km piste, fordelt på 122 km blå, 129 km rød og 33 km sort. Nyd godt af 32 stolelifte, 16 kabinelifte og 19 slæbelifte.

 

Pris pr. person: 6.300,-
(excl. skipas – se længere nede)

✅ Hotelbus t/r
✅ Morgenmad begge veje i bussen
✅ Halvpension
✅ Bo op til 5 personer på et værelse
✅ 4 skidage

 


 

Hotel Schachtnerhof – med halvpension

Hotellet hedder Schachtnerhof og ligger centralt i den større by, Wörgl. Wörgl er en “almindelig” by, hvor der bor mange østrigere – du vil derfor finde shoppingcenter, butikker osv. Der går gratis skibus mellem hotellet og skiliften i Hopfgarten. Alle værelserne har dobbeltseng (samt evt. 1-3 køjesenge) – det er dermed muligt at bo hele familien på samme værelse. Hotellet har en spisesal, der kan bruges til hygge og spil om aftenen.

Opholdet er med halvpension, altså morgen- og aftensmad. Frokosten klares i en af hytterne i skiområdet.

Morgenmad er buffet. Brød og brötchen, ost, kødpålæg, marmelade, æg, cornflakes, müsli, youghurt, mælk, kaffe og te. Aftensmad er en fast menu: Suppe, hovedret med salatbuffet og en lille dessert (is, kage, frugt). Vegetarer: Skal meldes på forhånd, så får de noget andet.

 

 

 

 


 

Et stort skiområde

Skiområdet er Østrigs (vist nok) største sammenhængende skiområde – det er virkelig i top!

Skiwelt Wilder Kaiser ligger i hjertet af de østrigske alper og omfatter ikke mindre end ni charmerende alpebyer, herunder Ellmau, Going, Scheffau, Söll, Brixen im Thale, Westendorf, Itter, Kelchsau og Hopfgarten. Med mere end 284 km præparerede pister og over 90 moderne lifte er der rigelig med muligheder for at stå på nye piste hver dag.

Skibussen holder lige ved hotellet og bringer jer til liften i Hopfgarten. En anden mulighed er at tage skibussen til Söll.

Ta’ et kig på pistekortet her:

SkiWelt Wilder Kaiser

 

 


 

Rejs med Hotelbus

I hotelbussen får du plads ved stort bord, så I kan spillekort, nyde den varme aftensmad og generelt bare hygge ned gennem Tyskland. Samtidig har du en opredt seng med dyne/pude – så du bestemmer helt selv, hvornår det er sengetid. Morgenmaden er med i prisen og serveres under kørslen ved de store borde. Aftensmaden bestilles hjemmefra og serveres ligeledes under kørslen.

Se køreplan

 


 

Skipaspriser 2024/25

Skipasset dækker hele Skiwelt Wilderkaiser – et af Østrigs største sammenhængende skiområder.

Skipas, 4 dage Skiwelt Wilderkaiser
Voksne 2.110,-
Unge, født 2006-2008 1.580,-
Børn, født 2009-2018 1.060,-
Småbørn, født 2019 og frem Gratis

 


 

1
2
3
4
5

Få uforpligtende tilbud på rejsen