♦ 167 km   ♦ 263 km  ♦ 39 km        469 km piste        Stolelifte: 62   Kabinelifte: 40   Slæbelifte: 77

Skiferie i Zillertal

Zillertal er en dal i Tyrol, hvor du finder en perlerække af fantastiske skiområder. Skipasset giver adgang til alle skiområderne i hele dalen, så man kan med fordel prøve lidt forskelligt i løbet af skiferien.

I starten og slutningen af sæsonen har vi en række korte ture med hotelbus, hvor man får 4-5 dage på ski. Vil du have en hel uge på ski, kan du rejse med almindelig bus, fly, tog eller køre selv.

Hvor er bedst at bo?

Det er umuligt at sige, hvor det er bedst at bo i Zillertal. Dalen har flere byer, der ligger ved hvert sit skiområde. Den største by hedder Mayrhofen – det er også her, der er flest butikker, afterskibarer osv. Oplagte steder at bo er ved Vorderlanersbach, Mayrhofen, Zell og Kaltenbach.

Der går et gratis lokaltog samt skibusser mellem de forskellige byer i dalen – så det er nemt at komme til de forkskellige skiområder, uanset hvor du bor.

Vi har lavet et kort over dalen, så du kan se, hvor de forskellige byer/skiområder ligger.

Vis kort

Hintertux 

Længst inde i dalen ligger gletsjeren Hintertux. Det er den eneste gletsjer i Østrig, hvor man kan stå på ski 365 dage om året. Skiområdet ved Hintertux består af 60 km piste fordelt på 14 km blå, 35 km rød og 11 km sort. Tip til anderledes oplevelse: Sejl i gummibåd gennem gletsjerisen og kravl i grotter på gletsjeren.

Er du til afterski, så snyd ikke dig selv for et besøg på Hohenhaus Tenne, der ligger ved bunden af liften i Hintertux – det er virkelig i top!

Bor du i Mayrhofen, Finkenberg, Vorderlanersbach eller Tux, er det meget nemt at komme til Hintertux. Der går gratis skibus med hyppige afgange. Fx kører skibussen hvert 10. minut, hvis du bor i Vorderlanersbach.

Vis pistekort for Hintertux

 

Vorderlanersbach

Byen ligger mellem Mayrhofen og Hintertux. Fra byen kan man tage Rastkogel-liften op til det store Mayrhofen-skiområde. Det er også muligt at stå på ski helt ned til byen. Der ligger to afterskibarer i byen og et par sportsbutikker – ellers er byen meget stille og rolig. Vil man til Hintertux, tager det kun omkring 12 minutter med skibussen, og den kører ca hvert 10. minut fra Vorderlanersbach.

I slutningen af sæsonen har vi en række korte rejser til Vorderlanersbach med hotelbus, hvor man bor på Hotel Kirchlerhof med halvpension, wellness m.m. Find rejserne længere nede på siden.

Vis pistekort for Vorderlanersbach

Mayrhofen

Mayrhofen er den største by i Zillertal. Her er en lang gade med butikker, restauranter og afterskibarer. Er du til afterski, er Icebar og Brückenstadl absolut et besøg værd! På Brückenstadl er der ofte større kunstnere, der optræder live.

Mayrhofen har 2 skiområder. Tager man Penken-liften fra hovedgaden i byen, kommer man op i det store Zillertal 3000-skiområde. Området har hele 142 km piste fordelt på 44 km blå, 66 km rød og 32 km sort. Man kan stå på ski helt til Vorderlanersbach, hvor man kan hoppe på en skibus mod Hintetux, hvis man vil en tur på gletsjeren. Alternativt kan man tage buslinjen Greenline fra Mayrhofen – den kører pendul frem og tilbage til Hintertux.

Det andet skiområde i Mayrhofen hedder Ahorn. Det er noget mindre, men absolut et besøg værd. Man kan stå på ski helt ned til selve Mayrhofen fra Ahorn-området. Liften ligger få 100 meter fra Penken i Mayrhofen – dermed nemt at besøge begge skiområder.

Vis pistekort for Mayrhofen

Hippach

Hippach var i “gamle dage” vores største destination i Østrig. Byen ligger mellem Mayrhofen og Zell – dermed en ideel placering, hvis du vil stå på ski i de to største skiområder i Zillertal. Der er gode skibus-forbindelser til både Horbergbahn (en lift, der går op i Mayrhofen-skiområdet) og til liften i Zell, der går op i Zillertal Arena-området (det største skiområde). Hippach har en lille togstation, hvor man kan hoppe på det gratis lokaltog, der kører gennem hele Zillertal. En lille halv time med toget bringer dig til Kaltenbach, hvor et tredje – og faktisk ret stort – skiområde ligger.

 

Zell am Ziller

Zell ligger mellem Kaltenbach og Mayrhofen. Der ligger en hel del hoteller og lejligheder i byen, og lokaltoget gør stop lige midt i byen. Skiområdet ved Zell hedder Zillertal Arena og er det næststørste i hele dalen. Skiområdet har 150 km piste fordelt på 46 km blå, 88 km rød og 12 km sort. Man kan tage på en rigtig lang dagstur i Zillertal Arena – man kan nemlig stå på ski helt til Gerlos og videre til Hochkrimml. I bunden af liften ligger et par afterskibarer, hvor stemningen plejer at være helt i top!

Vis pistekort for Zillertal Arena (Zell)

Kaltenbach

Kaltenbach (og nabobyen Fügen) ligger længst ude mod motorvejen. Kaltenbach har et rigtig fint skiområde, der især for begyndere er godt. Skiområdet ved Kaltenbach består af 90 km piste fordelt på 30 km blå, 41 km rød og 15 km sort.

Der ligger nogle meget gode afterskibarer ved Kaltenbach, som absolut er værd at besøge. Lokaltoget stopper meget tæt på liften, så hvis du vil til Kaltenbach og stå på ski, når du bor i en af de andre byer i Zillertal, er det nemt at komme dertil.

Vis pistekort for Kaltenbach/Fügen

Rejs med Hotelbus til Zillertal

I starten og slutningen af sæsonen kan du komme til Zillertal med hotelbus og få 4-5 dage på ski. Vil du af sted i starten af sæsonen, så kontakt os og få et uforpligtende tilbud. Og vil du af sted i slutningen af sæsonen, er rejserne som udgangspunkt til Vorderlanersbach, hvor du bor på Hotel Kirchlerhof med halvpension.

I hotelbussen vil I få plads ved stort bord, så der er god med plads til at nyde den varme aftensmad, spille kort m.v.

Samtidig vil I have opredte senge med dyne/pude. Det er en virkelig komfortabel måde at rejse på! 

Morgenmad begge veje i bussen er inkl. i prisen. Aftensmaden bestilles hjemmefra (vi sender en mail ud inden afgang). Vores stewardesse serverer maden under kørslen, så der ikke “spildes” tid på lange pauser. Vi har desuden en række vine, gin&tonic, øl, vand og sodavand at vælge imellem – de bestilles hos stewardessen. 

Rejser til Zillertal

Uge 16 (påsken): Zillertal med Hotelbus (4 skidage)

Smuttur i påsken til snesikre Zillertal. Rejsen er med hotelbus t/r. Ophold på hotel med halvpension.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4-5 skidage
Hotel

Uge 11: Zillertal med Hotelbus (4-5 skidage)

Smutture til snesikre Zillertal i uge 11. Rejsen er med hotelbus t/r. Ophold på hotel med halvpension.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4-5 skidage
Hotel

Uge 09: Zillertal med Hotelbus (4-5 skidage)

Smutture til snesikre Zillertal i uge 9. Rejsen er med hotelbus t/r. Ophold på hotel med halvpension.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4-5 skidage
Hotel

Få uforpligtende tilbud

Vi skræddersyr hellere end gerne en skiferie til jer.

Få et uforpligtende tilbud 

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.