Hvornår er vi en gruppe?

Vi laver mange forskellige former for grupperejser. Det kan være til skoleklasser, hele skoler, idrætsforeninger, flokken af gode venner, firmaer, personaleforeninger, skiklubber m.m.

Nogle grupper vælger de ture, de finder i vores almindelige udvalg. Og her er den eneste forskel på deres rejse og ”almindelige” gæsters rejse blot, at de er flere samrejsende. Og dermed er der flere deltagere at holde styr på.

Andre grupper ønsker at sammensætte turen, så den bliver helt speciel. De ønsker at have deres egen bus, bo et sted, hvor der ikke bor andre end deres gruppe, have deres egen guide, deres eget program etc. Eller de ønsker rutefly til at bringe sig frem og tilbage – eller tog. Variationerne er mange – vi er friske på de fleste!

Uden-navn-6.002
tempImagex3yDdd

Oplagte rejser til grupper

Vi har igennem de sidste år haft en hel del grupper i Sölden med hotelbus. Her har man typisk 4 eller 5 dage på ski og bor på hotel med halvpension. De fleste grupper rejser med hotelbus, hvor alle sidder ved store borde + har en rigtig seng med dyne og pude.

Snakken kører på kryds og tværs henover de store borde. Hos stewardessen bestilles vin, øl, sodavand m.m. Aftensmad i bussen bestilles hjemmefra og serveres under kørslen – vælg mellem en række kolde og varme retter, fx en 3-retters menu.

Nogle grupper har valgt at holde Bingo under busturen, mens andre har brugt tiden til møder.

Man kan vælge at booke alle pladserne i hotelbussen – dermed sikrer man sig, at man har bussen helt for sig selv. Alternativt kan man booke et mindre antal – dog må man så forvente, at der er andre gæster med i bussen, og at man derfor skal vise hensyn.

På jeres præmisser

Grupperejsernes varighed kan variere meget. Nogle grupper ønsker kun få dage på ski, og andre ønsker en hel uge. Kombinationsmulighederne er mange.

Grundlæggende gør vi det, at vi under første samtale med gruppelederen stiller en masse spørgsmål om, hvad man forventer sig af – og kunne tænke sig på – ferien. Og en sådan indledende snak kan godt tage lidt tid. For der er rigtig mange måder at gøre det meste på. Og skal vi have muligheden for at finde det helt rigtige til jer, er det også vigtigt for os at kende spillereglerne.

Vi har tidligere arrangeret grupperejser til bl.a. Zillertal, Canazei, Sölden, Tignes og Val Gardena – med alt fra hyggelige, små morgenmadshoteller til de største 5-stjernede luksushoteller.

Skiferie Østergaard
skiferie

I sikre hænder

Ud fra jeres ønsker, vores erfaring, muligheder samt kendskab til destinationer, bosteder og transportformer vil vi forsøge at sammensætte vores bud på, hvordan vi får lavet den helt rigtige rejse til jer og jeres gruppe. Og sammen får vi de sidste detaljer på plads. Vi sørger for, at det hele bliver gjort så let for gruppelederen som muligt

Normalt vil der være en masse snak frem og tilbage under forløbet, om hvordan vi bedst muligt får fundet frem til det, I ønsker. Og når deltagerne så begynder at stille snedige spørgsmål til gruppelederen, så er vi også der klar til at hjælpe.

Så kontakt os og hør nærmere om vores grupperejser!

Eksempel på grupperejse med Hotelbus

Tirsdag eftermiddag kommer hotelbussen forbi jeres firmaadresse. I har valgt at invitere en række af jeres bedste kunder med på en 4-dage skitur til Sölden. I sidder nu 26 forventningsfulde gæster i bussen. Der går ikke længe, inden stewardessen har været forbi med den første omgang øl/sodavand til jer – og snakken kører nu på fulde drøn over de store borde.

Ved 18-tiden serveres en 3-retters menu i bussen, som I nyder ned gennem Tyskland. Ved 23-tiden går I til køjs, og efter en nats søvn, er I i Østrig. Morgenmaden serveres i bussen inden ankomst til Sölden.

I er nu fremme ved hotellet i Sölden. En hurtig omklædning – og af sted på ski! Afterski holdes på en af de mange barer, inden I bevæger jer mod hotellet, hvor en god middag serveres.

Efter 4 skidage samler hotelbussen jer op foran hotellet ved 18-tiden lørdag aften. Aftensmaden serveres igen ombord på bussen. Godt brugte efter 4 dage på ski hopper I i seng. Inden I har set jer om, krydses grænsen til DK. Tak for den her gang!

Zillertal_04

Hotelbus

Vi råder over 2 Hotelbusser, der kan bookes til jeres tur. I kan enten leje hele bussen, eller I kan reservere et passende antal pladser. Alle har en fast siddeplads ved store borde hele vejen. Derudover står en opredt seng klar med dyne og pude – så når trætheden rammer, går du bare i seng. Mad serveres ombord af vores stewardesse.

Siddebus

Ønsker I at rejse med en “almindelig” bus er vi også behjælpelige. Det er den billigste transportform til sneen. Kontakt os og hør mere.

Fly

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her står vi klar med en transferbus til at køre jer det sidste af vejen.

Oplagte rejser til grupper

Uge 03: Sölden med Hotelbus (4-5 skidage)

Smuttur til Sölden på wellness-hotel med halvpension. Rejsen er med hotelbus t/r.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4-5 skidage
Hotel

Uge 09: Zillertal med Hotelbus (4-5 skidage)

Smutture til snesikre Zillertal i uge 9. Rejsen er med hotelbus t/r. Ophold på hotel med halvpension.
Fra pr. pers.
Hotelbus
4-5 skidage
Hotel

Uge 07: SkiJuwel med siddebus (3 skidage)

3 dage på ski med halvpension og nabo til pisten!
Fra pr. pers.
Siddebus
3 skidage
Hotel med halvpension

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.