Hvornår er vi en gruppe?

Vi laver mange forskellige former for grupperejser. Det kan være til skoleklasser, hele skoler, idrætsforeninger, flokken af gode venner, firmaer, ERFA-grupper, loger, personaleforeninger, skiklubber, trosfællesskaber m.m.

Nogle grupper vælger de ture, de finder i vores almindelige udvalg. Og her er den eneste forskel på deres rejse og ”almindelige” gæsters rejse blot, at de er flere samrejsende. Og dermed er der flere deltagere at holde styr på.

Andre grupper ønsker at sammensætte turen, så den bliver helt speciel. De ønsker at have deres egen bus, bo et sted, hvor der ikke bor andre end deres gruppe, have deres egen guide, deres eget program etc. Eller de ønsker rutefly til at bringe sig frem og tilbage – eller tog. Variationerne er mange – vi er friske på de fleste!

På jeres præmisser

Grupperejsernes varighed kan variere meget. Nogle grupper ønsker kun få dage på ski, og andre ønsker en hel uge. Kombinationsmulighederne er mange.

Grundlæggende gør vi det, at vi under første samtale med gruppelederen stiller en masse spørgsmål om, hvad man forventer sig af – og kunne tænke sig på – ferien. Og en sådan indledende snak kan godt tage lidt tid. For der er rigtig mange måder at gøre det meste på. Og skal vi have muligheden for at finde det helt rigtige til jer, er det også vigtigt for os at kende spillereglerne.

Vi har tidligere arrangeret grupperejser til bl.a. Zillertal, Canazei, Sölden, Tignes og Val Gardena – med alt fra hyggelige, små morgenmadshoteller til de største 5-stjernede luksushoteller.

I sikre hænder

Ud fra jeres ønsker, vores erfaring, muligheder samt kendskab til destinationer, bosteder og transportformer vil vi forsøge at sammensætte vores bud på, hvordan vi får lavet den helt rigtige rejse til jer og jeres gruppe. Og sammen får vi de sidste detaljer på plads. Vi sørger for, at det hele bliver gjort så let for gruppelederen som muligt

Normalt vil der være en masse snak frem og tilbage under forløbet, om hvordan vi bedst muligt får fundet frem til det, I ønsker. Og når deltagerne så begynder at stille snedige spørgsmål til gruppelederen, så er vi også der klar til at hjælpe.

Så kontakt os og hør nærmere om vores grupperejser!

Hotelbus

Vi råder over 2 Hotelbusser, der kan bookes til jeres tur. I kan enten leje hele bussen, eller I kan reservere et passende antal pladser. Alle har en fast siddeplads ved store borde hele vejen. Derudover står en opredt seng klar med dyne og pude – så når trætheden rammer, går du bare i seng. Mad serveres ombord af vores stewardesse.

Kabinebus

Kabinebussen har plads til ca. 40 personer. Alle sidder ved borde. Til natten laves bordene om til flade senge, så du ankommer veludhvilet til skisportsstedet. Morgenmad serveres i bussen, så der ikke bruges unødig tid.

Siddebus

Ønsker I at rejse med en “almindelig” bus er vi også behjælpelige. Det er den billigste transportform til sneen. Kontakt os og hør mere.

Fly

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her står vi klar med en transferbus til at køre jer det sidste af vejen.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.