Ta’ på ski i juleferien til Østrig eller Italien

Udover rejserne, du finder her, arrangerer vi hellere end gerne en skræddersyet skiferie til jer!

Få uforpligtende tilbud her

Ta’ til Østrig med bus

Vil du rejse mellem jul og nytår, har vi sat Hotelbussen til at køre til Østrig, hvor du bor på hotel med ski in-ski out, swimmingpool og halvpension. Vil du være af sted henover nytåret, har vi en tur til Hopfgarten med almindelig siddebus, hvor du får 6 dage på ski.

Niederau 4 skidage – med hotelbus (halvpension)

Rejs med Hotelbus til Østrig i dagene mellem juleaften og nytårsaften og få 4 dage på ski inkl. halvpension på 4-stjernet hotel i Niederau. Hotellet har wellness med swimmingpool, sauna m.m.

Afgang fra DK: Tirsdag 26/12
Hjemkomst: Søndag 31/12 (om morgenen)
Antal skidage: 4

Pris: 7.390,-

Se mere om turen

Skiwelt Wilderkaiser i nytåret – med siddebus (halvpension)

Ta’ med til Østrig i nytåret og få 6 dage på ski inkl. halvpension. Stå på ski i Skiwelt Wilderkaiser, de er et af Østrigs største skiområder.

Afgang fra DK: Tirsdag 26/12
Hjemkomst: Tirsdag 2/1
Antal skidage: 6

Pris: 5.400,- 

Se mere om turen

Italien i julen/nytåret

Oplev verdens største sammenhængende skiområde med Østergaard Rejser. I julen/nytåret kan du rejse med hvilebus og fly til Canazei. Du kan naturligvis også køre selv.

I Canazei arrangerer vi stort set hver dag (gratis) pistevisninger/heldagsture i det kæmpestore skiområde, så du får mulighed for at stå på nye piste hver eneste dag. Om aftenen er du mere end velkommen til at deltage i vores spisearrangementer, hvor vi besøger byens forskellige restauranter.

Jul/nytår i Canazei – med hvilebus, fly eller kør-selv

Ta’ med enten hvilebus, fly eller kør selv til Canazei i julen/nytåret.

Når du tager bussen, får du hele 8 dage på ski.

Afgang fra DK: Spørg
Hjemkomst: Spørg
Antal skidage: 8

Pris: Afhænger af indkvartering 

Se bud på indkvartering

1
2
3
4
5
6
7

Uforpligtende tilbud på skiferie

Vi har mere end 35 års erfaring med at arrangere skirejser, så du er i sikre hænder hos os. Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på jeres kommende skiferie - udfyld blot formularen eller send en mail/ring til os!

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.