♦ 121 km   ♦ 123 km   ♦ 51 km        305 km piste        Stolelifte: 47   Kabinelifte: 12   Slæbelifte: 28

Velkommen til St. Anton – skiløb i verdensklasse

St. Anton byder på noget af Østrigs bedste skiløb – især for den erfarne skiløber. Her kan du tage på lange dagsture i skiområdet til byerne Lech og Zürs samt dagsudflugt til skiområdet Sonnenkopf. Området byder på hele 305 km piste – så der er virkelig plads at boltre sig på!

 

Afterski i St. Anton

Der er rigtig gode muligheder for afterski i St. Anton. Mooserwirt og Crazy Kangaroo er to af de mest kendte – og største – afterskisteder i St. Anton. De er begge beliggende et par hundrede meter oppe af bjerget og byder på ægte østrigsk afterski. Vi tør godt love god stemning og kolde Flügels!

Ta’ med bussen

Vil du have så meget skiløb som muligt ud af din uge på ski, så ta’ med bussen. Afgang fredag eftermiddag med ankomst lørdag morgen. Dermed hele 8 dage på ski, inden turen går hjem mod DK igen.

Kør-selv eller fly

Med disse transportformer kan vi tilbyde alle længder af ophold.

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her bestiller vi en taxi/minibus eller sørger for en lejebil til jer.

Med bil bestemmer I selv, om der skal indlægges en overnatning undervejs, eller om I vil køre natten igennem – eller starte tidligt og ankomme sent om aftenen.

Webcam

Guiderne

Vi har som udgangspunkt ikke guideservice i St. Anton, da det er en lille destination for os. Det kan dog ske, at vi i nogle uger alligevel sender en guide eller 2 af sted, så du kan opleve den vanlige guideservice.

Får du spørgsmål eller brug for hjælp under dit ophold, får du et servicenummer samt et “nødnummer” til kontoret i Danmark.

1
2
3
4
5
6
7

Uforpligtende tilbud på skiferie

Vi har mere end 35 års erfaring med at arrangere skirejser, så du er i sikre hænder hos os. Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på jeres kommende skiferie - udfyld blot formularen eller send en mail/ring til os!

Søg rejse

Find rejse

Udfyld med fordel kun ét felt – så er udbuddet størst

Vi er klar til at hjælpe dig

(+45) 86 11 09 11

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.