Hotelbus
Transport
4-5 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Zillertal
Rejsemål

Zillertal i påsken med hotelbus – og halvpension

Ta’ med til Østrig i påsken og få 4 dage på ski. Turen ligger i helligdagene omkring påske – der “spildes” dermed ikke ferie på at holde ferie.

I Zillertal er skiområderne åbne indtil starten af maj – så sne er der nok af. En fordel ved Zillertal er, at man har gletsjeren Hintertux i “baghånden” – så hvis det mod forventning skulle knibe med sneen, kan vi altid tage op på gletsjeren, der som den eneste gletsjer i Østrig har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

Rejsen er med den luksuriøse hotelbus, hvor alle har plads ved stort bord + en rigtig seng med dyne/pude. Man ankommer dermed veludhvilet til de østrigske Alper!

Hotelbus t/r
Halvpension
Wellness med sauna m.m.
Snegaranti
Kun 300 meter til liften

 


Afgange/priser påsken

Onsdag 16/4 til mandag 21/4 (4 skidage)
Pris pr. person 7.620,-
(excl. liftkort)

Prisen er inkl.:

  • Hotelbus t/r (siddeplads ved stort bord + seng med dyne/pude)
  • Morgenmad i bussen t/r
  • Hotel med halvpension
  • Wellness på hotellet
  • Guideservice

Vil I hellere køre selv eller rejse med tog, kan det naturligvis også lade sig gøre – kontakt os endelig!

 

Skipas

Antal skidageVoksne
Født 1900-05
Unge
Født 2006-09
Børn
Født 2010-18
Små
Født 2019-24
4 skidage 2.1601.730980Gratis
5 skidage 2.6302.1051.190Gratis

 


 

Hotel Kirchlerhof – med halvpension

Hotellet ligger i byen Vorderlanersbach – kun 300 meter fra liften. Vorderlanersbach er en mindre by, der ligger på vejen op mod Hintertux-gletsjeren – altså mellem Mayrhofen og Hintertux.

Opholdet er inkl. halvpension, altså morgen- og aftensmad. Morgenmaden er buffet, mens man til aftensmad vælger mellem typisk 3 forskellige retter.

På hotellet er fint wellness-område med 2 saunaer, dampbad, “cave plunge pool” m.m.

 

 

 


 

Skiområdet – stå på ski i 3.250 meter højde

Ta’ liften kun 300 meter fra hotellet, som bringer jer op i Zillertal 3000-skiområdet (også kaldet Mayrhofen-området). Det er et rigtig godt skiområde med hele 142 km piste. Der er piste for både nybegynderen og den øvede. Prøv eksempelvis den berygtede pist Harakiri, der er Østrigs stejleste med en hældning på hele 78%.

Skulle sneen vise sig at være lidt tung sidst på sæsonen, eller vil I blot ekstra højt op, kan I hoppe på den gratis skibus, der holder foran hotellet – den bringer jer på et lille kvarter til Hintertux-gletsjeren, der er den eneste gletsjer i Østrig, der har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

 

Se pistekortet (og hotellets placering) her

 

 


 

Afterski i top

Zillertal byder på rigtig god afterski! I Vorderlanersbach, hvor hotellet ligger, finder I 2 mindre afterskisteder. De er begge meget hyggelige og ligger ganske tæt på hotellet. 

Ved bunden af liften i Hintertux ligger Hohenhaus Tenne – det er helt i top og absolut et besøg værd! Der går gratis skibus tilbage til hotellet (kører hvert 10. minut).

Slut evt. en af skidagene af i selve Mayrhofen – så kan I besøge Icebar eller Brückenstadl. Brückenstadl har ofte større kunstnere/DJs, der optræder live – det er et virkelig godt afterski-sted! Der går skibus fra Mayrhofen til hotellet – og ellers kan man tage en taxa.

 


 

Rejsen er med Hotelbus

Rejsen fra Danmark foregår i vores luksuriøse hotelbus, hvor alle har et sæde ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Aftensmaden nydes ombord på bussen, alt imens bussen bevæger sig gennem Tyskland. Morgenmad serveres ligeledes i bussen og er inkl. i prisen. Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen og ankomst tidligt om morgenen dagen efter. Bussen kører fra Zillertal først på aftenen, så du også får den sidste dag på ski.

 

 

Læs mere om Hotelbussen

 

 


 

1
2
3
4
5
6

Uforpligtende tilbud på smuttur

Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på en skiferie.