♦ 14 stk.   ♦ 40 stk.   ♦ 12 stk.        Stolelifte: 25   Kabinelifte: 5   Slæbelifte: 13

Ischgl – på grænsen mellem Østrig og Schweiz

Ischgl er blandt danskernes foretrukne skiområder – og det er ikke uden grund. 90 % af skiområdet ligger i over 2000 meters højde – så du er garanteret godt skiløb selv sidst på sæsonen. Det er muligt at stå på ski til det toldfrie område Samnaun i Schweiz direkte fra skiområdet – så du kan altså stå på ski i 2 forskellige lande på en enkelt dag.

 

Afterski i Ischgl

Ischgl er verdenskendt for sin afterskiing. På både barer, restauranter og hytter kan du opleve den gode stemning. Sidst på sæsonen afholdes “Top of the Mountain”-koncert, hvor store navne hives ind – bl.a. har Robbie Williams og Elton John tidligere givet koncert.

 

Rejs med Kabinebus lørdag-lørdag og få 6 dage på ski

Hver uge, gennem hele sæsonen, kan du rejse med enten almindelig siddebus eller vores unikke Kabinebus til Ischgl. Bussen kører fra Danmark lørdag eftermiddag med ankomst i Ischgl søndag morgen – så du går roligt på weekend, inden skiferien starter lørdag eftermiddag med en kold øl/sodavand serveret af vores steward(esse) i bussen.

Herefter 6 dage på ski, inden turen fredag aften går mod DK igen. Ankomst til DK lørdag formiddag – så du har hele søndagen til at “komme dig” ovenpå skiferien.

Vælger du Kabinebussen, garanterer vi en plads ved et 4-personers bord. Til natten forvandles sæderne til flade madrasser, så du kan få sovet og være frisk, inden det går løs med skiløb næste morgen!

Kabinebus med 6 dage på ski

Gennem hele sæsonen kan du hoppe på Kabinebussen i Danmark lørdag eftermiddag, ankomme til Ischgl søndag morgen – og derefter få 6 dage på ski, inden turen atter går mod DK fredag aften.

Kabinebussen er en unik rejseform – her sidder alle ved borde, og til natten forvandles disse til flade madrasser, så du kan komme ned at ligge til natten.

Du kan naturligvis også vælge “almindelig” siddebus. Her er rejsen en smule billigere – til gengæld må du “nøjes” med et almindeligt bussæde.

Kør-selv eller fly

Med disse transportformer kan vi tilbyde alle længder af ophold.

Med fly vil det enten være direkte til München eller via Wien eller Frankfurt til Innsbruck. Her bestiller vi en taxi/minibus eller sørger for en lejebil til jer.

Med bil bestemmer I selv, om der skal indlægges en overnatning undervejs, eller om I vil køre natten igennem – eller starte tidligt og ankomme sent om aftenen.

Webcam

Guiderne

Vi har som udgangspunkt ikke guideservice i Ischgl, da det er en lille destination for os. Det kan dog ske, at vi i nogle uger alligevel sender en guide eller 2 af sted, så du kan opleve den vanlige guideservice.

Får du spørgsmål eller brug for hjælp under dit ophold, får du et servicenummer samt et “nødnummer” til kontoret i Danmark.

Rejser med bus

Gennem hele vinteren kan du rejse med bus til Ischgl.

  • Afgang fra DK lørdag eftermiddag
  • Ankomst Ischgl søndag morgen
  • 6 dage på ski
  • Afrejse fra Ischgl fredag aften
  • Ankomst DK lørdag formiddag

 

Busafange 2022

Transportform

Uge

Afrejse DK

Hjemkomst DK

Antal skidage

Pris pr. person

Kabinebus

Julen

Søndag 19/12

Søndag 26/12

6

Kontakt os

Kabinebus

Nytår

Søndag 26/12

Søndag 2/1

6

OBS: Kabinebus kun til Hopfgarten

Kabinebus

2

Lørdag 8/1

Lørdag 15/1

6

Kontakt os

Kabinebus

3

Lørdag 15/1

Lørdag 22/1

6

Kontakt os

Kabinebus

4

Lørdag 22/1

Lørdag 29/1

6

Kontakt os

Kabinebus

5

Lørdag 29/1

Lørdag 5/2

6

Kontakt os

Kabinebus

6

Lørdag 5/2

Lørdag 12/2

6

Kontakt os

Kabinebus

7

Lørdag 12/2

Lørdag 19/2

6

OBS: Kabinebus kun til St. Johann

Kabinebus

8

Lørdag 19/2

Lørdag 26/2

6

Kontakt os

Kabinebus

9

Lørdag 26/2

Lørdag 5/3

6

Kontakt os

Kabinebus

10

Lørdag 5/3

Lørdag 12/3

6

Kontakt os

Kabinebus

11

Lørdag 12/3

Lørdag 19/3

6

Kontakt os

Kabinebus

12

Lørdag 19/3

Lørdag 26/3

6

Kontakt os

Rejser til Ischgl

Ischgl: Hotel / lejlighed (KABINEBUS)

Kabinebus til Ischgl, lørdag-lørdag, 6 skidage
Fra pr. pers.
Kabinebus
6 skidage
Hotel

Søg rejse

Find rejse

Udfyld med fordel kun ét felt – så er udbuddet størst

Vi er klar til at hjælpe dig

(+45) 86 11 09 11

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.