Hotelbus
Transport
4-5 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Sölden
Rejsemål

Velkommen til Sölden – den snesikre destination i Østrig

Igen i år arrangerer vi smutture til Sölden med 4-5 dage på ski. Rejserne foregår med Hotelbus, hvor du har plads ved stort bord + har en rigtig seng hele vejen! Der serveres varm aftensmad under kørslen (bestilles hjemmefra), ligesom morgenmaden serveres “on the road” inden ankomst (inklusiv i prisen).

Bo med halvpension på Hotel Hubertus. Hotellet ligger helt centralt og byder på fint wellness-område. Maden er helt i top på Hotel Hubertus!

Hotelbus t/r (opredt seng hele vejen + siddeplads ved stort bord)
Hotel med halvpension
Wellness
4-5 skidage

 


Afgange/priser uge 4 – Hotel Hubertus

Vælg mellem følgende afgange:

Fredag 17/1 til torsdag 23/1 (5 skidage)
Pris pr. person 9.210,-
(excl. liftkort)

Tirsdag 21/1 til søndag 26/1 (4 skidage)
Pris pr. person 7.950,-
(excl. liftkort)

 

Priserne ovenfor er inkl.:

  • Hotelbus t/r (opredt seng + plads ved stort bord)
  • Morgenmad i bussen t/r
  • Guideservice
  • Ophold på 2-3 sengs værelser med bad/toilet
  • Halvpension (morgenmadsbuffet og til aften 4-retters menu)
  • Turistskat
  • Wellness

 

Skipas

Liftkortet giver adgang til alle skiområderne i Ötztal – altså fx Sölden og Obergurgl/Hochgurgl – men også Hochoetz-Kühtai og Vent.

Antal skidageVoksneUnge
Født 2005-09
Børn
Født 2010-16
Små
Født 2017-20
Seniorer
Født 1950 eller før
3 skidage1.690,-1.350,-930,-50,-930,-
4 skidage2.210,-1.770,-1.220,-65,-1.220,-
5 skidage2.750,-2.200,-1.520,-80,-1.520,-

 


 

Hotel Hubertus

Hotellet ligger centralt midt på hovedgaden – så der er kort afstand til begge lifte samt diverse afterski-steder og butikker i byen. Når du skal på ski om morgenen, kan du tage “lifttoget”, der går lige over for hotellet, op til begynderbakkerne, hvorfra du kan glide ned til 007-gondolen, der bringer dig helt til top i skiområdet. Du er dermed hurtigt på ski om morgenen.

Maden på Hotel Hubertus får stor ros. Opholdet er inkl. halvpension. Morgenmaden er buffet, mens aftensmaden består af en 4-retters menu. På hotellet har du adgang til et stort wellness-område.

 


 

Rejserne er med Hotelbus

Rejsen fra Danmark foregår i vores luksuriøse hotelbus, hvor alle har et sæde ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Aftensmaden nydes ombord på bussen, alt imens bussen bevæger sig gennem Tyskland. Morgenmad serveres ligeledes i bussen og er inkl. i prisen. Afrejse fra Danmark sidst på eftermiddagen og ankomst tidligt om morgenen dagen efter. Bussen kører fra Sölden først på aftenen, så du også får den sidste dag på ski.

 

Læs mere om Hotelbussen

 


 

Oplev fantastisk skiløb

Sölden ligger højt og har hele 2 gletsjere. Det sikrer optimalt skiløb og lange nedfarter. Udover fantastisk skiløb byder Sölden på ægte østrigsk hygge med “tyrolerstemning” og afterski.

Vores guider arrangerer de fleste dage pistevisninger i området, så du har mulighed for dels at se hele området – men ikke mindst hygge med de andre gæster dagen igennem.

Området er fyldt med en masse små, hyggelige hytter, hvor du kan nyde en god frokost eller en varm jagertee. Dertil kommer de mange afterski-steder ved bunden af lifterne og langs hovedgaden.

Læs mere om Sölden her

 


 

1
2
3
4
5
6

Få tilbud på skiferie til Østrig

Rejserne er med Hotelbus. Vil I hellere køre selv eller med almindelig siddebus, så kontakt os.