Tog, Kør-selv
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Zillertal
Rejsemål

Prøvekør de nyeste ski – helt gratis

I samarbejde med SkiOutlet.nu har vi lavet denne tur til Zillertal, hvor du kan teste alverdens ski. SkiOutlet vil stå oppe i terrænet, så du kan prøve flere forskellige ski samme dag – hvem ved, måske du skal have dig et par nye ski efter turen?

Du vil have mulighed for at prøvekøre dels de nyeste modeller – men også sidste års modeller. Især modellerne fra sidste år kan købes til en yderst skarp pris gennem SkiOutlet.

Men bare rolig: Du er på ingen måde forpligtet til at købe nye ski – så hvis du blot vil prøve det nyeste udstyr inden for alpint skiløb, er du velkommen!

Alpenhotel Stefanie

Bo eksempelvis på Alpenhotel Stefanie, der er et stort og flot 4-stjernet hotel. Hotellet har flotte værelser, stort wellnessområde og swimmingpool. Bo enten med morgenmad eller halvpension.

Få tilbud / book

Er der sne i påsken?

Turen er til Zillertal i Østrig. Her er skiområderne åbne indtil starten af maj – så sne er der nok af. En fordel ved Zillertal er, at man har gletsjeren Hintertux i “baghånden” – så hvis det mod forventning skulle knibe med sneen, kan vi altid tage op på gletsjeren, der som den eneste gletsjer i Østrig har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

Alpenhotel Stefanie

Alpenhotel Stefanie er et stort, flot og luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Hippach. Hotellet har fine fællesområder, wellness, swimmingpool og flotte terrasser – i påsken vil det ikke være usandsynligt, at vejret tillader, at der kan nydes en kold øl på terrassen om eftermiddagen.

Rejs med tog – eller kør selv

Hotelbussen er allerede udsolgt – men det betyder bestemt ikke, at du ikke kan komme på ski! Zillertal er utrolig nem at komme til med tog fra Danmark, da nattoget har stop i Jenbach, der ligger i udkanten af dalen. Derfra kan man tage det lille lokaltog helt frem til hotellet.

Vil du hellere køre selv, er det naturligvis også muligt.

Skipaspriser, 4 dage

Skipasset dækker alle skiområder i Zillertal – inkl. gletsjeren Hintertux.

Voksen 1.640,-
Ung, 2003-2006 1.310,-
Barn, 2007-2015 745,-
Småbørn, født 2016 og frem Gratis

Få uforpligtende tilbud

1
2
3
4
5

Østrig i påsken