Hotelbus
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering
Zillertal
Rejsemål

4 dages skitur til Østrig med hotelbus

Med afrejse onsdag eftermiddag og hjemkomst mandag formiddag i påsken ligger denne tur i helligdagene omkring påske – så ingen ferie/fridage “spildt”!

Rejsen er med hotelbus, hvor du vil få en plads ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Den varme aftensmad serveres af steward(essen), alt imens bussen kører ned gennem Tyskland. Det samme med morgenmaden, som ovenikøbet er med i prisen.

Prøvekør de nyeste ski – helt gratis

I samarbejde med SkiOutlet.nu har vi lavet denne tur til Zillertal, hvor du kan teste alverdens ski. SkiOutlet vil stå oppe i terrænet, så du kan prøve flere forskellige ski samme dag – hvem ved, måske du skal have dig et par nye ski efter turen?

Du vil have mulighed for at prøvekøre dels de nyeste modeller – men også sidste års modeller. Især modellerne fra sidste år kan købes til en yderst skarp pris gennem SkiOutlet.

Men bare rolig: Du er på ingen måde forpligtet til at købe nye ski – så hvis du blot vil prøve det nyeste udstyr inden for alpint skiløb, er du velkommen!

Alpenhotel Stefanie

Bo på Alpenhotel Stefanie, der er et stort og flot 4-stjernet hotel. Hotellet har flotte værelser, stort wellnessområde og swimmingpool. Opholdet er inkl. morgenmad.

Prisen er inkl. Hotelbus t/r og indkvartering på Alpenhotel Stefanie.

Afgang: Onsdag 13/4
Hjemkomst: Mandag 18/4
Antal skidage: 4
Pris pr. person ved 2 personer: 4.995 kr. + skipas

Få tilbud / book

Er der sne i påsken?

Turen er til Zillertal i Østrig. Her er skiområderne åbne indtil starten af maj – så sne er der nok af. En fordel ved Zillertal er, at man har gletsjeren Hintertux i “baghånden” – så hvis det mod forventning skulle knibe med sneen, kan vi altid tage op på gletsjeren, der som den eneste gletsjer i Østrig har åbent for skiløb 365 dage om året – så vi tør godt love snegaranti!

Alpenhotel Stefanie

Alpenhotel Stefanie er et stort, flot og luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende i Hippach. Hotellet har fine fællesområder, wellness, swimmingpool og flotte terrasser – i påsken vil det ikke være usandsynligt, at vejret tillader, at der kan nydes en kold øl på terrassen om eftermiddagen.

Rejs med Hotelbus – eller kør selv

Rejsen er med den luksuriøse Hotelbus. I Hotelbussen har alle både et sæde ved et stort bord samt en opredt seng hele vejen. Aftensmaden nydes ombord på bussen, alt imens bussen bevæger sig gennem Tyskland. Morgenmad serveres ligeledes i bussen og er inkl. i prisen.

Vil I hellere selv køre, er det også en mulighed – få uforpligtende tilbud.

Læs mere om Hotelbussen

Skipaspriser, 4 dage

Skipasset dækker alle skiområder i Zillertal – inkl. gletsjeren Hintertux.

Voksen 1.640,-
Ung, 2003-2006 1.310,-
Barn, 2007-2015 745,-
Småbørn, født 2016 og frem Gratis