Hotelbus
Transport
4 skidage
Antal skidage
Hotel
Indkvartering

Hotel Sonnschein i Niederau

Afgang fra DK:
Hjemkomst DK:
Antal dage på ski:
Transport:


Rejs med hotelbus til Niederau i Østrig og bo med halvpension 

I hotelbussen får du plads ved stort bord, så I kan spillekort, nyde den varme aftensmad og generelt bare hygge ned gennem Tyskland. Samtidig har du en opredt seng med dyne/pude – så du bestemmer helt selv, hvornår det er sengetid!

 

Pris pr. pers. på dobbeltværelse:
(excl. skipas – se længere nede)

✅ Hotelbus t/r
✅ Halvpension på 4-stjernet hotel
✅ Swimmingpool og wellness

 


 

Bo med halvpension – og ta’ en dukkert i swimmingpoolen

Hotellet hedder Sonnschein og er 4-stjernet. På hotellet vil du bo med halvpension, der består af en 3-retters menu til aften og buffet til morgenmad. Hotellet byder på fint wellness-område med swimmingpool, sauna m.m. – så ta’ endelig en dukkert efter en lang dag på ski.

Hotellet ligger i kort gåafstand fra liften i Niederau. Vil I nogle af dagene på en længere skitur, kan I tage den gratis skibus i ca 10 minutter til skiområdet ved Auffach (det “lille” skipas dækker også det skiområde).

 

 


Dobbeltværelse med halvpension

Dobbeltværelse med balkon, tv og bad/wc. Fri adgang til hotellets pool og wellness-område.

OBS: Mulighed for opredning, så I kan bo 3 på værelset.

Prisen er inkl. hotelbus t/r og indkvartering på Hotel Sonnschein med halvpension.

Afgang fra DK:
Hjemkomst DK:
Antal dage på ski:

Pris pr. pers. med halvpension: Spørg

Få tilbud

 


 

Skiområdet

Hotel Sonnschein ligger i byen Niederau, hvor du finder et mindre skiområde med nogle gode begynderpiste og en enkelt sort piste. Vil du på en lidt længere skitur, kan du hoppe på den gratis skibus mod Auffach. Med det “lille” skipas har du nemlig adgang til hele Skijuwel – et ganske fint skiområde.

Vælger du det helt store skipas, der hedder SuperSkiCard, kan du – udover hele Skijuwel – stå på ski i Skiwelt Wilderkaiser, der er et af Østrigs største skiområder. For de, der skulle have lyst til at prøve Skiwelt Wilderkaiser en dag eller 2, sætter vi en bus ind til at køre fra hotellet, så vi kan følges i samlet flok.

 


 

Rejsen er med Hotelbus

I hotelbussen får du plads ved stort bord, så I kan spillekort, nyde den varme aftensmad og generelt bare hygge ned gennem Tyskland. Samtidig har du en opredt seng med dyne/pude – så du bestemmer helt selv, hvornår det er sengetid. Morgenmaden er med i prisen og serveres under kørslen ved de store borde. Aftensmaden bestilles hjemmefra og serveres ligeledes under kørslen.


 

Skipaspriser

Skipasset dækker hele SkiJuwel – altså skiområdet ved hotellet + skiområdet ved Auffach.

Skipas
Voksne Spørg
Unge, født 2006-2008 Spørg
Børn, født 2009-2018 Spørg
Småbørn, født 2019 og frem Gratis

 


 

1
2
3
4
5
6
7

Uforpligtende tilbud på skiferie

Vi har mere end 35 års erfaring med at arrangere skirejser, så du er i sikre hænder hos os. Vi kommer hellere end gerne med et uforpligtende tilbud på jeres kommende skiferie - udfyld blot formularen eller send en mail/ring til os!