En populær destination – også om sommeren/efteråret

Uge 37 (5. til 12. september)

Vi har nu fornøjelsen af at tilbyde vandreture til Zillertal om sommeren med vores Hotelbus. Bussen starter sidst på eftermiddagen i Aarhus, hvorefter der er opsamling i Horsens, Vejle og Kolding. Næste morgen er der ankomst til Zillertal efter morgenmad i bussen. Indkvartering på Ferienhotel Neuwirt i Schwendau mellem Zell am Ziller og Mayrhofen på flotte værelser – 5 overnatninger med halvpension.

Det giver seks hele dage i Zillertal – også sidste dag er der en planlagt vandretur, inden bussen starter hjemrejsen allersidst på eftermiddagen – hjemkomst lørdag morgen/formiddag.

Hver dag er der planlagt en rute i varierende sværhedsgrader, typisk niveau 2 til 3 (alle med en rimelig kondi kan klare turene) med 200-800 højdemeter, så der er noget for enhver. Skulle der være interesse for en mere udfordrende vandring, finder vi også ud af det.

Udover vandreture er der mulighed for en dag på ski på Hintertux-gletsjeren. Hintertux er en af de eneste gletsjere i Europa, der har åben for skiløb hele året.

Hotel Neuwirt

Indkvartering sker på Hotel Neuwirt, der er et luksuriøst 4-stjernet hotel beliggende mellem Zell am Ziller og Mayrhofen. Her har vi 5 overnatninger med halvpension.

Læs mere om hotellet

Hotelbus

I Hotelbussen har alle en fast siddeplads ved store borde hele vejen. Derudover står en opredt seng klar med dyne og pude – så når trætheden rammer, går du bare i seng.

Hotelbussen starter sidst på eftermiddagen i Aarhus, og der er opsamling i Horsens, Vejle og Kolding. Næste morgen er der ankomst til Zillertal efter morgenmad i bussen.

Læs mere om Hotelbussen

Afgange

I sommeren 2020 har vi en enkelt tur:

Uge 37 (5. til 12. september) Afgang lørdag 5. september sidst på dagen – hjemkomst lørdag 12. september

Priser

6 hele dage med vandreture – sværhedsgrad 2 og 3.

Masser af program og service.

Personpris i dobbeltværelse: 5.950, –

Enkeltværelsestillæg: 500,-

Forplejning i bussen (2 x aftensmad og 2 x morgenmad): kr. 300,-

Z-card (6 dage): 665,-

Desuden skal der forventes op til ca. EURO 25 i lokale udgifter til hyttetaxi/vejafgift.

Vi sidder klar til at hjælpe dig

Skulle du have spørgsmål til de enkelte rejser, eller ønsker du et uforpligtende tilbud på en skitur, sidder vi klar ved tasterne og telefonerne.

(+45) 86 11 09 11

Tidligere gæster siger

Jens Wolff Clausen

Jens Wolff Clausen

Via Facebook

Hej Kent og famile. 1000 tak for en fantastisk tur med kabinebus til Hopfgarden uge 7. Der var virkelig service fra jeres side. Vi kommer igen på tur med jer.
Kasper Guldbrandt

Kasper Guldbrandt

Via Facebook

Super skirejse. Kims netværk i Østrig muliggjorde en nem planlægning af kør selv ski og sammen med god guideservice gjorde det 4 dg på ski dejlig ukomplicerede og afslappende. Varme anbefalinger som altid herfra.
Lena Theilgaard

Lena Theilgaard

Via Facebook

Mage til velorganiseret og nærværende arrangement. Yderst personligt. -og udover brødrenes engagement - er det værd at nævne deres yderst udvalgte og hjælpsomme guider.